Ce relații celebre a avut Daniela Crudu? Viitoarea mămică a avut un trecut zbuciumat

Ultima actualizare:

Daniela Crudu, 33 de ani, urmează să devină mămică peste șase luni. Viața Cruduței este una mult mai liniștită în prezent, are un partener stabil și s-a așezat la casa ei, în Suedia, însă în trecut bruneta era cunoscută ca «devoratoarea de bărbați». De la afaceriști, cum ar fi Gabi Bădălău, la interlopi și fotbaliști, vedeta a bifat o serie de relații cu masculi celebri din showbiz.

Ce relații celebre a avut Daniela Crudu? Viitoarea mămică a avut un trecut zbuciumat
Ce relații celebre a avut Daniela Crudu? Viitoarea mămică a avut un trecut zbuciumat

Daniela Crudu și Bogdan Defta, zis «Mucifer»

Prima relație a Danielei Crudu cu un bărbat înstărit a fost cea cu afaceristul Bogdan Defta, cunoscut de apropiați sub numele de „Mucifer”. Defta a fost cel care i-a făcut debutul Cruduței pe scena showbiz-ului autohton, acesta susținând-o și financiar și răsfățând-o prin localuri scumpe. Daniela Crudu și «Mucifer» au avut o relație tumultoasă, care s-a sfârșit atunci când brunetei a pus ochii pe un bărbat mai «bazat».

Citește și: Ce tarife are Daniela Crudu pe Onlyfans? Va continua să posteze și pe parcursul sarcinii!

Daniela Crudu și Ion Boschet

Puțini își mai amintesc de Ion Boschet, însă în urmă cu 15 ani, acesta a apărut pe prima pagină a ziarelor într-o serie de imagini cumplite ce-l arătau cum o bătea pe fosta sa iubită, Andreea Spătaru. După acest incident, Boschet și-a găsit refugiul în brațele Danielei Crudu, însă idila lor nu a durat foarte mult, așa că s-au despărțit. 

Daniela Crudu și Daniel Trandafirescu

Următoarea relație a Danielei Crudu a fost cu avocatul Daniel Trandafirescu, un bărbat cu un statut puternic la nivel social, dar cu o singură slăbiciune, șturlubatica Cruduța. Atunci când a întâlnit-o pe lasciva brunetă, Trandafirescu era un bărbat însurat, care avea și o amantă de încredere, însă a renunțat la toate acestea pentru Daniela Crudu. Cei doi au avut o relație pasională, până când avocatul a intrat la închisoare pentru contrabandă cu țigări. 

Daniela Crudu și Ioan Neculaie, zis «Casanova de Brașov»

O relație controversată a Danielei Crudu a fost cea cu Ioan Neculaie, om de afaceri și fostul patron de la FC Brașov. Cei doi nu și-au oficializat relația, dar Crudu a dat de bănuit că ar avea o idilă cu «Casanova de Brașov», după ce s-a pozat în elicopterul său. Și cum nebunaticei Cruduța îi plac «băieții răi», Ioan Neculaie a fost ulterior condamnat la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regulamentului armelor și munițiilor. 

Daniela Crudu și prințul Al Habtoor

Una dintre relațiile ținute secret de Daniela Crudu, la vremea respectivă, a fost cea cu prințul Al Habtoor. Prima dată Al Habtoor a remarcat-o pe Cruduța pe vremea când era animatoare într-un club de noapte, însă la acea vreme ea era într-o relație cu afaceristul «Mucifer». Al Habtoor și Cruduța aveau să se întâlnească câțiva ani mai târziu, când el a aflat că este singură și a chemat-o la Londra. Prințul a răsfățat-o pe brunetă cu cadouri de lux și a dus-o în cele mai selecte restaurante.

Daniela Crudu și Gabi Bădălău

Dacă ați uitat, vă aducem noi aminte că Daniela Crudu și Gabi Bădălău au avut o relație acum mai mulți ani, cei doi trăind o poveste de dragoste scurtă, dar memorabilă. La vremea aceea Bădălău și Bianca Drăgușanu încă nu-și intersectaseră drumurile, iar afaceristul era mai degrabă dornic de distracții decât de o relație serioasă. 

Ani mai târziu, când scandalul divorțului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se derula ca o telenovela în emisiunea lui Capatos, X-tra Night Show, Cruduța a făcut câteva declarații menite să clarifice anumite detalii despre afacerist. 

Claudia Pătrășcanu tocmai afirmase despre Bădălău că ar avea o altă orientare sexuală decât cea pe care o afișează și că de fapt preferă bărbații, dar Cruduța a sărit în ajutor afaceristului. 

Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a precizat fosta asistentă TV. 

Daniela Crudu și Mihai Costea, zis “Nila”

Una dintre marile iubiri ale Danielei Crudu a fost fotbalistul Mihai Costea, zis «Nilă», atacant la FCSB. Cei doi au avut o relație timp de un an, situație pe care Gigi Becali nu a privit-o niciodată cu ochi buni și îl însemna mereu pe Costea să își caute un alt tip de femeie. 

"Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace, am înţeles că e o devoratorare de bărbaţi! El e un sportiv tînăr care trebuie să se gândească la viaţa şi la serviciul lui. Cît timp va sta cu ea nu va fi fotbalist, s-o lase! Mai sînt femei pe lumea asta, nu trebuie să-ţi iei femeie de la tevizor! Dacă o lasă, Mihai se va pune pe picioare", declara Gigi Becali în urmă cu 9 ani în urmă, potrivit publicației As.

Pe de altă parte, Mihai Costea devenise foarte posesiv și gelos față de Daniela Crudu, iar bruneta l-a acuzat la un moment dat de agresiune fizică. Detaliile abuzului sunt cumplite, unii afirmând că fotbalistul stingea țigări pe fața Danielei. Fosta asistentă TV se făcuse «fată de casă» în acea perioadă, iar în cadrul unui interviu recent, Costea a subliniat că Daniela Crudu nu i-a greșit cu nimic și că nu regretă relația pe care a avut-o cu ea. Acesta a spus și motivul incredibil pentru care s-au despărțit. 

Între noi devenise monotonie. Chiar am avut o relație serioasă, ea a renunțat la multe lucruri pentru mine, iar eu nu am renunțat la ea deși poate îmi era mult mai bine în fotbal. Ea s-a transformat în fată de casă și îmi plăcea mai mult cum era înainte”, a declarat Mihai Costea pentru Cancan.

Daniela Crudu și Mario Iorgulescu, «prințișorul» LPF

Daniela Crudu și Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, patronul Ligii Profesioniste de Fotbal, au avut o relație în urmă cu mai mulți ani. Cruduța și Mario ieșeau mereu la petreceri, tânărul fiind topit după nebunatica brunetă. Atât de mult a plăcut-o Mario Iorgulescu pe Crudu, încât a prezentată și tatălui său, însă se pare că acest moment ar fi generat sfârșitul relației dintre cei doi. În prezent, Mario Iorgulescu are ceva probleme serioase cu legea și riscă ani de închisoare, după ce în 2019 a cauzat un accident de mașină ce s-a soldat cu moartea unei persoane din bolidul pe care îl conducea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net