Războiul Cruduțelor, pe Onlyfans! Ana vrea să-și întreacă sora! „Fac ședinte foto cu soțul încontinuu”

#Exclusiv Click!

Ana sau Dana? Pe OnlyFans e întrecere mare între surorile Crudu! Ana Crudu vrea să o ajungă pe Daniela Crudu la numărul de clienți on-line, așa că joacă tare. Își pune soțul să o pozeze în lenjerie intimă, în ipostaze cât se poate de de provocatoare, iar treaba merge de minune!

cub ana crudu png
Surorile Ana și Daniela Crudu au găsit o sursă de venit, prin platforma pentru adulți, OnlyFans

Surorile Ana și Daniela Crudu au găsit, de curând, o nouă sursă de venit! Sunt foarte încântate de noul lor job, de pe OnlyFans, și stau toată ziua la pozat, în diverse poziții cât se poate de incitante.

Daniela conduce, având avantajul celebrității

Daniela Crudu e campiona, deocamdată, ea fiind deja celebră. Ana Crudu, însă, nu se lasă nici ea mai prejos, mai ales că are fotograful profesionist la ușă. Soțul ei îi face pozele sexy, așa că Ana a început să-și imite sora și nu mai are mult până o va prinde din urmă. Ana se îmbracă în lejerie intimă sexy și pozează cât mai provocator.

Cu OnlyFans-ul merge foarte bine. Am ședințe foto încontinuu. Soțul îmi face pozele, nici nu mai am timp de nimic! Sunt prinsă până peste cap!” , a declarat Ana, în exlcusivitate, pentru Click!, încăntată de postura de model pe OnlyFans.

Citește și: Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia, pentru soţ: «Acum lucrăm la un bebe»

Cei care doresc să vizioneze cât mai multe fotografii fierbinți cu Ana se văd nevoiți să achite, în acest moment, un abonament lunar în valoare de 15 dolari. Pentru cei care își doresc, însă, un conținut mai special, utilizatorii platformei trebuie să achite o sumă în plus.

Daniela s-a mutat la sora sa!

Între timp, Daniela Crudu s-a mutat și ea din România, unde nu mai făcea mulți „purici”. Daniela stă, acum, la sora sa în Suedia. Surorile își măresc considerabil veniturile din activitatea susținută de pe OnlyFans.

Se ajută una pe alta, își fac pozele împreună, însă, fără doar și poate, Daniela e mai experimentată la acest capitol. Ana vine, însă, și ea tare din urmă, cu ajutorul soțului fotograf. Daniela nu vrea, însă, să se asocieze cu Ana pe platforma pentru adulți și preferă să facă content de una singură. Este fiecare cu contul ei, cu banul ei.

Vezi și: Don Nelu Corleone, apariție de colecție la nunta Anei Crudu, în Italia

„Content împreună cu ea nu vreau să fac, că mă vând bine singură și nu vreau să fac cu ea pentru că nu mă simt eu bine. Nu vreau. Îmi place singură”, a declarat, recent, fost asistentă a lui Dan Capatos, pentru cancan.ro.

Daniela are și tariful pe măsura celebritătții obținute în România. Este puțin mai scumpă decât sora sa, Ana. Abonamentul lunar care trebuie achitat în cazul ei este de 20 de dolari.

Ana Crudu trăiește de mai bine de un an de zile o poveste de dragoste ca-n filme. Ana a plecat în Suedia pentru o mică vacanță, dar și-a găsit acolo marea iubire, pe Adrian Neagu.

Ana Crudu e măritată în Suedia!

Cei doi s-a căsătorit religios în luna iunie în Italia, după ce anul trecut s-au căsătorit civil în Suedia. Soțul Anei, Adrian, locuiește din copilărie în Suedia și are cetățenie suedeză. Adrian lucrează ca şofer de camion în Suedia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
explozie nucleara shutter
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub anamaria prodan animat gif
cub armin nicoară png
cub alina sorescu png
cub monica anghel png
diana matei (11) JPG