Daniela Crudu, lovită cu pumnul în față de Nea Marin? Scandal în Antenă din cauza operațiilor estetice

Daniela Crudu ar fi avut un scandal cu Nea Marin în ediția cu numărul 20 a show-ului de la Antena 1 „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“. De când ce s-a sfârșit emisiunea, bruneta nu a mai apărut la Antena 1, iar cauza ar fi faptul că, pe lângă vorbele deranjante pe care Marin Barbu i le-a spus, acesta i-ar fi dat și un pumn în plină figură.

Daniela Crudu este vedetă Antena 1
Daniela Crudu este vedetă Antena 1

Toată cearta a început în momentul în care Nea Marin i-a cerut Cruduței să îi arate o poză din perioada în care nu avea operații estetice. Aceasta a căutat în telefon, iar după ce i-a arătat-o, a urmat o serie de comentarii care au deranjat-o pe vedetă. 

Vezi și: Nea Marin a ajuns pe mâna medicilor! Liviu Vârciu a oferit detalii despre starea coregrafului

Nea Marin i-a spus că era mai frumoasă atunci, iar Daniela, enervată de jigniri, a luat niște flori dintr-o vază și i le-a aruncat lui Nea Marin în față. 

Dacă acest lucru s-a văzut la televizor, se pare că povestea din spate ar fi alta. În presă s-a speculat faptul că Nea Marin i-ar fi dat un pumn Danielei, moment care nu s-ar mai fi pus la montaj.

Până și apropiații ar fi spus că două zile a durut-o capul de la pumnul primit. Imediat, Daniela a plecat din emisiune, spunând ca are Covid, nu că Nea Marin ar fi lovit-o.

Cu ce se ocupă acum Daniela Crudu

De atunci, Cruduța n-a mai apărut la Antena 1. A câștigat bani din contracte de publicitate în social media și a promovat o casă de pariuri din Rusia. Aceasta a mai participat și la diverse evenimente pe care le-a prezentat prin săli de jocuri și cazinouri.

Fosta asistentă și-a deschis recent cont pe OnlyFans, unde postează fotografii în ipostaze cât mai sexy, iar cei care vor să o vadă trebuie să plătească 20 de dolari. Și sora ei mai mică, Ana, a ales să o urmeze și are în prezent cont pe platformă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg