Ele sunt vedetele care au încasat bătaie soră cu moartea!

Din nefericire, uneori, în spatele imaginilor de pe social media și a aparițiilor televizate se ascund adevărate drame. Chiar dacă sunt vedete, unele celebrități din showbiz-ul autohton nu au scăpat de furia bărbaților, fie că le erau parteneri de viață sau oameni pe care nu îi știau foarte bine. Alexandra Stan, Daniela Crudu sau Bianca Drăgușanu sunt doar câteva dintre vedetele care au încasat bătăi groznice.

image

Violența domestică nu este un subiect de glumă. Oricine poate cădea victimă unor bătăi crunte, chiar și din partea unor persoane iubite. Asta au pățit și vedete precum Alexandra Stan, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu sau Ioana Filimon. Iată ce celebrități feminine din România au încasat bătaie soră cu moarte.

Alexandra Stan, desfigurată de Marcel Prodan

A fost un moment complet neașteptat: în 2013, Alexandra Stan a ajuns la spital, cu un ochi umflat și fața tumefiată. Cântăreața fusese găsită pe marginea străzii, de un echipaj al Poliției Rutiere, în Constanța. Cel vinovat de starea groaznică a Alexandrei era chiar impresarul ei, care îi era și iubit, Marcel Prodan.

Alexandra a povestit clipele groaznice prin care a trecut, când, aflați în mașină, Marcel Prodan a început să dea în ea cu pumnul. Solista a reușit să coboare din vehicul, plină de sânge.

„A început să mă înjure şi să dea în mine. Ţin minte doar că eram ca un câine bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. Când a oprit maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată. Marcel şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace. M-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă“, povestea, pe atunci, Alexandra Stan.

Cântăreața l-a dat în judecată pe Marcel Prodan, iar fostul ei iubit a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendate și obligat să plătească daune morale de 25.000 de euro.  

Daniela Crudu a ajuns la Urgențe din cauza iubitului croat

Daniel Crudu a fost victima geloziei excesive.  În 2020, ea a fost bătută atât de rău de iubitul ei croat, Sego Dubravko, încât a ajuns la Urgențe, cu nasul fisurat și cu mai multe contuzii la nivelul feței.

Bărbatul s-a năpustit asupra vedetei cu pumnii și palmele și, după ce a bătut-o, a dat-o afară din casă, desculță.

Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, a povestit Daniela Crudu, la scurt timp după bătaie.

În plus, acesta nu a fost primul bărbat care a agresat-o pe Daniela: vedeta a fost bătută și arsă cu țigara pe față de un alt fost iubit, fotbalistul Mihai Costea.

Ioana Filimon, sechestrată de iubitul turc

Ioana Filimon a povestit că, în 2019, a trecut prin clipe de groază din cauza iubitului ei de pe atunci, un afacerist turc. Ea a fost chiar sechestrată de bărbat, care nu a lăsat-o să se întoarcă în România. După bătăiele primite, fosta Miss România a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În plus, bărbatul o înșela și a supus-o la tot felul de umilințe, una fiind un moment în care a obligat-o să stea la masă cu amanta lui.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal (…) Am avut și vânătăi și am avut nevoie și de îngrijiri medicale, din păcate”, a declarat Ioana Filimon, în urmă cu ceva vreme.

Laurette, bătută cu bestialitate într-un hotel din centrul Capitalei

Laurette a fost și ea victima unei bătăie soră cu moartea, într-un hotel din centrul orașului București, când a acceptat să se întâlnească cu un bărbat pentru a discuta un eventual proiect. Vedeta s-a ales cu răni în zona mâinilor, iar agresorul a mușcat-o de un deget. A avut și leziuni în genunchi, pentru că a fost obligată să se târască spre ușa camerei în care se afla, pentru a scăpa.

„Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? De aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană. Am căzut în plasa lui. A fost greșeala mea! Dar nu m-am dus pentru servicii sexuale! Nu poți să iei în asemenea hal o femeie la bătaie!”, a declarat Laurette, la puțin timp după incident.

Bianca dragusanu, bătută în plină stradă de Coco Păun

Bianca Drăgușanu a fost victima unui episode groaznic, în 2004, când a fost bătută în plină stradă de iubitul său de atunci, Coco Păun. Nu a fost singura dată, însă. În urma agresiunilor fizice repetate, Bianca s-a ales cu picioarele rupte și cu probleme medicale care au urmărit-o ani de zile după.  

”Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a întâmplat asta. Am plecat de la el fără să-i spun, m-a prins și s-a întâmplat să mă bată pe stradă. M-am gândit că singurul mod de a scăpa de el era să mă sinucid. Mă punea în genunchi, pentru că spunea că în fața lui eu sunt vinovată, că l-am adus în stare să mă lovească. Mă ducea la mănăstiri, mă lăsa acolo mai multe zile, le plătea pe măicuțe să mă ajute să-mi revin (…) Aveam un cheag de sânge de mărimea unei pâini”, a povestit Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net