Recunoști tenismena cu cel mai sexy posterior? Românca face senzație la fiecare apariție

Ultima actualizare:

Click! îți arată care este tenismena din România cu cel mai provocator posterior. E supranumită rebela tenisului românesc datorită stilului său excentric. Sportiva are doar 22 de ani și a uimit la fiecare apariție.

Tenismena din România cu cel mai provocator posterior. Foto: colaj Facebook/Andreea Prisăcariu
Tenismena din România cu cel mai provocator posterior. Foto: colaj Facebook/Andreea Prisăcariu

De la Simona Halep până la Sorana Cârstea sau Mihaela Buzărnescu, România s-a putut mândri în ultimul deceniu cu numeroase jucătoare de tenis care au obținut rezultate excepționale. Mai puțin cunoscută pentru performanțe, Andreea Priscăcariu și-a făcut un nume prin aspectul nonconformist și comportamentul rebel.

Vezi și: Ups! Probleme pentru celebra sportivă care a dezvăluit că s-a îmbogățit din Only Fans

Sportiva în vârstă de 22 de ani mai are timp să se cațăre în clasamentul WTA. Dar pentru moment ea urcat repede în topul fanilor. Nu putem spune decât că Andreea Prisăcariu este fără îndoială o apariție pe care n-o uiți ușor. Ea își fascinează mereu admiratorii de pe rețelele de socializare și este într-adevăr una dintre cele mai exotice apariții din circuitul WTA.

Citește și: Mihaela Buzărnescu a oprit timpul în loc! Cât de HOT e la cumpărături celebra tenismenă

Andreea Prisăcariu e considerată rebela tenisului din România

Andreea Prisăcariu a devenit și mai cunoscută în clipa când a fost aleasă ca soluție de avarie la echipa națională pentru Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup), atunci când România a întâlnit Polonia, în luna aprilie a acestui an. Sportiva din Iași a făcut show la conferința de presă, stârnind multe zâmbete și glumind pe seama problemelor mari cu care se confrunta lotul în acel moment.

Ulterior, cea poreclită rebela tenisului românesc a fost învinsă cu 6-0, 6-0 de celebra Iga Swiatek. Totuși, tenismena din România i-a impresionat pe jurnaliști.

„Românca în vârstă de 22 de ani a cucerit pe toată lumea prin inteligența, spontaneitatea și spiritul ei! Atunci când cineva are un asemenea discurs, poate fi o rețetă pentru dezastru!

În cazul Andreei, a fost o strălucire absolută. Prisăcariu a furat show-ul în afara terenului în acest weekend”, au scris jurnaliștii de la Tennis.com, după confruntarea din primăvară.

Citește și: Mihaela Buzărnescu, Crăciun în Maldive cu iubitul mai tânăr cu 11 ani

Andreea Prisăcariu se află în prezent pe locul 281 în clasamentul WTA. Totodată, sportiva din Iași ocupă poziția 383 la dublu în circuitul feminin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net