Ups! Probleme pentru celebra sportivă care a dezvăluit că s-a îmbogățit din Only Fans

Ultima actualizare:

Key Alves, 22 de ani, jucătoarea de volei a echipei braziliene Osasco Sao Cristovao Saude, a creat mare vâlvă în lumea sportului, când a dezvăluit că face de trei ori mai mulți bani din platforma Only Fans, decât din profesia ei de bază. Pentru Key Alves anul sportiv 2022 s-a încheiat în urma unei nefericite întâmplări ce a avut loc recent. 

(sursa FOTO Instagram Key Alves)
(sursa FOTO Instagram Key Alves)

Key Alves a zdruncinat puțin din temelii lumea sportului când a declarat că s-a îmbogățit din postările interzis de fierbinți, de pe platforma Only Fans. Recent voleibalista a suferit o accidentare gravă în urma meciului cu una dintre echipele adverse, așa că e nevoită să se retragă pentru tot restul anului 2022, pentru a se recupera. 

Citește și: Cruduța, apariție fierbinte pe Only Fans! Cât te costă să o vezi pe fosta asistentă a lui Capatos dezbrăcată de secrete

Medicii care au evaluat starea ei de sănătate au confirmat că voleibalista Key Alves a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului. Această accidentare este considerată una dintre cele mai grave pentru un sportiv, de aceea necesită îngrijre, iar recuperarea durează destul de mult timp. Key Alves ca fi supusă unei operații, care o va ține departe de terenul de volei pentru șase până la opt luni. 

Nu rata nici: Mihai Bendeac a luat-o la «roast» pe Ilona Brezoianu, de ziua ei: «Regina Only Fans-ului»

”Forța și determinarea ta vor face diferența acum. Liderul nostru, Key Alves, a suferit o accidentare la ultimul meci și va suferi o operație. Îți dorim tot biele din lume și însănătoșire grabnică. Să ne revedem curând pe teren. Suntem împreună, Key”, a declarat un reprezentant al clubului Osasco Sao Cristovao Saude, la care joacă Alves. 

Află și: Reacția lui Ilie Năstase, după ce fiica lui și-a făcut cont pe Only Fans

Key Alves: «Câștig de 50 de ori mai mult din platformele online»

Key Alves a mărturisit că a început să creeze conținut pentru platforma Only Fans, unde postează imagini erotice, ce-i aduc de 50 de ori mai mult profit decât contractul de sportivă profesionistă. Alves a mai precizat că este implicată în mai multe activități, ce nu au legătură cu sportul, fapt ce o ajută să evolueze din toate punctele de vedere. 

”Mă consider o sportivă, un model, un influencer și o femeie de afaceri. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele online decât din volei. Fotografiile pe care le postez sunt din sesiuni cu fotografi profesioniști, nu există nuditate sau ceva de felul acesta.", a menționat Key Alves. 

"Dacă cineva caută astfel de conținut, nu va găsi pe profilul meu. Lucrurile care nu au legătură cu terenul de joc au devenit foarte importante pentru mine, așa că am început să le acord mai multă atenție. Eu sunt sportivă, iar asta a ajutat la creșterea din social media”, a adăugat Key Alves, citată de Marca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net