Charlie Sheen, scandal cu fosta soţie după ce fata de 18 ani şi-a făcut OnlyFans

Ultima actualizare:

Charlie Sheen e supărat din cauza faptului că fiica lui cu Denise Richards şi-a făcut cont de OnlyFans, deşi are doar 18 ani. Sami a făcut luni, 13 iunie, anunţul că a deschis un cont pe site-ul pentru adulţi, în dreptul unei imagini cu ea în bikini, publicată pe reţelele sociale.

Actorul de 56 de ani e nemulţumit că fiica lui a făcut acest pas, deşi e foarte mică. Charlie a dat vina, conform dailymail.co.uk, pe fosta lui soţie, de care a divorţat în 2006. El a subliniat că fata stă cu mama ei şi că nu ar fi ajuns să aibă un astfel de cont, dacă locuia cu tatăl său.

“Asta nu s-a întâmplat sub acoperişul meu. Are 18 ani acum şi stă cu mama ei. Eu nu încurajez aşa ceva, dar cum nu am putut să o împiedic, am rugat-o să fie creativă, să aibă clasă şi să nu îşi sacrifice integritatea”, a spus Charlie Sheen.

Charlie Sheen şi Denise Richards au divorţat în 2006 foto: Instagram
Charlie Sheen şi Denise Richards au divorţat în 2006 foto: Instagram

La auzul acuzaţiilor voalate pe care i le-a adus Sheen, Denise Richards (51 de ani) a dat de înţeles că Sami e adult din punct de vedere legal şi poate face ce vrea cu viaţa ei.

“Sami are 18 ani, această decizie nu a fost luată în funcţie de casa în care stă. Tot ce pot face ca părinte e să o ghidez şi să am încredere în alegerile ei, dar ea decide singură ce face”, a declarat, la rândul ei, Denise Richards.

Citeşte şi: Victorie pentru Charlie Sheen: a scăpat de pensia alimentară!

Un abonament pe OnlyFans, 19,99 de dolari

Un abonament lunar pentru contul lui Sami Sheen costă 19,99 de dolari, iar cei care plătesc accesul pot vedea orice postează fiica lui Sheen pe contul ei de OnlyFans. Adolescenta are, deocamdată, o sigură postare, făcută în dimineaţa zilei de 13 iunie. Sami a anunţat că vrea să publice imagini cu ea de două-trei ori pe săptămână şi că oricine vrea poate să î idea mesaje, iar ea va răspunde.

Deşi OnlyFans este cunoscut pentru conţinutul interzis minorilor, numeroase vedete şi persoane publice au deschis conturi pe site, printre care şi Cardi B, şi publică conţinut cuminte, care nu este dedicate doar persoanelor peste 18 ani.

Sami Sheen, relaţie dificilă cu mama ei

Sami Sheen a mai creat controverse în trecut, cu postările sale online. În septembrie 2021, ea a publicat un clip pe TikTok, în care a spus că e blocată într-o casă “abuzivă”, pe când locuia cu Denise Richards.

Citeşte şi: Denise Richards şi-a dat fiica afară din casă. Sami, care este şi odrasla lui Charlie Sheen, face acuzaţii şocante

“Acum un an, eram blocată într-o locuinţă abuzivă, mă detestam, nu mâncam şi nu dormeam cu zilele, eram super deprimată, nu suportam şcoala, etc”, s spus Sami, în clip.

În aceeaşi postare, fata a mai povestit că a renunţat la liceu şi s-a mutat cu Charlie Sheen,  deşi acum se pare că e din nou cu mama ei.

Relaţia cu Denise Richards s-a îmbunătăţit, între timp, iar adolescenta şi actriţa au petrecut împreună Ziua Mamei, din acest an. În imaginile publicate atunci, Sami îi spunea mamei sale că o iubeşte şi că e fericită că o are în viaţa ei.

Sami şi Denise au acum o relaţie bună foto: Instagram
Sami şi Denise au acum o relaţie bună foto: Instagram

Denise Richards a recunoscut că ea şi fiica ei au o relaţie dificilă: “Există reguli, la care eu ţin. Acasă la Charlie, sunt alte reguli, iar asta e ok. Ea a stat cu mine mai mulţi ani, dar e greu să creşti trei adolescenţi, mai ales în Los Angeles”.

Charlie Sheen şi Denise Richards au încă o fată împreună

Charlie Sheen şi Denise Richards, pe când formau un cuplu
Charlie Sheen şi Denise Richards, pe când formau un cuplu

Denise şi Charlie Sheen, care au fost căsătoriţi între 2002 şi 2006, mai au o fiică, Lola, de 17 ani, iar actriţa a adoptat încă o fată, Eloise.

Charlie are alţi trei copii, cu alte femei: o fată, mai mare decât Sami, pe nume Cassandra, din relaţia cu Paula Profit şi o pereche de gemeni, de 13 ani, Max şi Bob, cu Brooke Mueller.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net