Mihaela Buzărnescu a oprit timpul în loc! Cât de HOT e la cumpărături celebra tenismenă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai apreciate și atrăgătoare tenismene din România! Paparazzii Click! au surprins-o în zona Cotroceni, într-o piață, cumpărând prăjituri de casă. Faimoasa Miki a atras toate privirile cu ținuta ei!

Iată și: Mihaela Buzărnescu, ultimul sportiv român care a plecat la Tokyo

Ups! Prea sexy pentru cumpărături. Miki a oprit mașinile în trafic! 

Conștientă de atuurile sale fizice, Miki Buzărnescu nu ezită să poarte ținute extrem de provocatoare. Simpatica tenismenă a fost văzută la o piață din zona Cotroceni, cumpărând două plase de prăjituri de casă.

Vedeta a reușit să zăpăcească mințile bărbaților atunci când și-a făcut apariția în fața negustorilor într-o pereche de colanți mulați și o bustieră care îi definea și mai bine trupul bine lucrat.

Mihaela Buzărnescu a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum se menține mereu în formă, dar și câte sacrificii a trebuit să facă pentru cariera sa de succes.

Vezi si: Tenismena Mihaela Buzărnescu îl regretă pe Marco Dulca!

„Fac sport în fiecare zi. Mai ales de când am reluat și tenisul cam patru ore și jumătate pe zi. Viața mea este formată doar din sport – sport și recuperare. Nu mă văd făcând momentan altceva, dar cu siguranță voi face și altceva după ce termin cariera.

În mare parte să știi că tot în mediul sportului voi rămâne. Cu siguranță în tenis, fiindcă îmi doresc acest lucru, dar cu un program și un regim mult mai lejer. De când am reluat tenisul, este a treia săptămână, mă trezesc în fiecare zi la 05.15, încep antrenamentele la 8.00 după care urmează pregătirea fizică, masaj sau osteopatie, și termin programul undeva pe 18.30 – 19.30 seara.

Nu este deloc ceea ce pare, este destul de obositor. Este destul de greu, multe sacrificii, dar merită totul. Lucru care mă face să trag în fiecare zi, de mine, și să nu renunț. Este greu, dar orice persoană are greutatea ei în job-ul pe care îl face. Este un job până la urmă, chiar dacă este pasiune, în primul rând, și o fac cu drag până o să simt eu că o să renunț cu plăcere.”, a declarat Mihaela Buzărnescu, pentru Click!.

Mai vezi și: Mihaela Buzărnescu speră să fie cerută de soție: „O să vină când nu mă aștept!”

Miki Buzărnescu, singură și liniștită

Tenismena a avut o relație amoroasă timp de șase luni cu fotbalistul Marco Dulca. Un jucător cu 11 ani mai tânăr decât ea. Relația s-a terminat destul de urât, asta după ce sportiva l-a acuzat pe ex-ul iubit de violență și abuz.

„Momentan nu am timp de mine, de viața mea personală și mă focusez doar pe carieră și știi cum este toate aceea....toate vin la timpul lor. Cariera este cea mai importantă, mi-a adus tot ce am... așa că mergem pe ea!

Cred că ați citit toate articolele care au fost scrise cu privire la fostul meu iubit. Pentru mine este un subiect pe care nu vreau să îl mai deschid! A fost, mergem înainte, mă bucur că sunt sănătoasă și că îmi văd de viața mea.

Nu aș mai vrea să vorbesc despre el. Cred în iubire, cu siguranță că iubirea există! Tot timpul o să existe iubire”, a declarat Miki, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net