Mihaela Buzărnescu speră să fie cerută de soție: „O să vină când nu mă aștept!”

#Exclusiv Click!

Mihaela Buzărnescu se reface după o nouă accidentare, dar și după despărțirea cu scântei de fotbalistul Marco Dulca. Deși s-a tot zvonit, în ultima vreme, că cei doi s-ar împăca, Miki rămâne fermă pe poziție. Nu mai vrea să audă de fotbalistul de care s-a despărțit cu scandal și acuzații de violență fizică.

Miki Buzărnescu  a stat doar 6 luni cu Marco Dulca Sursa: Instagram
Miki Buzărnescu a stat doar 6 luni cu Marco Dulca Sursa: Instagram

Relația dintre tenismena Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 179 WTA) și fotbalistul Marco Dulca (23 de ani), mijlocașul FCSB-ului, a ținut doar șase luni. Tenismena i-a spus „Adio!” fotbalistului, mai mic cu 11 ani decât ea, după ce l-a acuzat de violență domestică și abuz.

În ultima vreme, s-a tot vorbit despre împăcarea celor doi. Toată lumea a crezut că Miki îi va mai da o șansă fotbalistului, însă tenismena este tot singură și neconsolată. Nu mai vrea să audă de fostul iubit.

Mihaela Buzărnescu: „O să primesc și eu inelul până la urmă!”

Inelul? Când o veni el, nu-l aștept! O să vină când nu mă aștept! Momentan sunt bine cum sunt și asta e cel mai important. Când o să vină, nu spun nu, dar trebuie să fie o persoană specială, ca să fac acest pas care o să vină la momentul potrivit. Sunt singură momentan și sunt foarte bine cum sunt. Mă axez pe carieră. Nu mai e cale de împăcare. Mă bucur că subiectele s-au încheiat pe tema asta. Povestea s-a terminat!, a declarat Mihaela Buzărnescu, pentru Click!

Miki se află mometan într-o perioadă de recuperare, după ce a suferit o nouă accidentare la gleznă.

Am fost accidentată și acum mi-am rupt glezna, dar cealaltă, dar acum sunt bine. Cam în două săptămâni încep competiția. Doamne ajută să fie bine! Față de cealaltă gleznă ruptă în urmă cu trei ani, acum e mai ușor, dar oricum, a fost destul de grea recuperarea și cred că dacă pot să merg pe tocuri ca acum înseamnă că e ok . Am început antrenamentele de trei săptămâni și sunt bine!

Am investit banii din tenis în mare parte în imobiliare, în crypto, la bănci. Îmi merge bine, acum să vedem ce ne rezervă viitorul”, ne-a mai spus Mihaela Buzărnescu.

Tenismena a avut o carieră marcată de multe accidentări. Acum, Miki Buzărnescu este clasată pe locul 179 WTA și încearcă, din răsputeri, să revină în primele 100 tenismene ale lumii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
muguri 79532593 jpg
lemne de foc shutterstock
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
image
image
image
image
cub andi moisescu png
cub codruta filip png
cub monica anghel png
foto1 copii crisanB jpg
cub anda calin png
cub miki k pital png