Tenismena Mihaela Buzărnescu îl regretă pe Marco Dulca!

Ultima actualizare:

Relația dintre tenismena Mihaela Buzărnescu și fotbalistul Marco Dulca s-a încheiat urât! După șase luni de relație, tenismena i-a spus „Adio!” fotbalistului, mai mic cu 11 ani decât ea. Miki l-a acuzat pe Marco chiar de violență domestică și abuz. Acum, tenismena nici nu mai vorbește cu fostul iubit și a plecat să cucerească Wimbledonul, însă regretă că lucrurile s-au terminat urât.

Miki Buzărnescu și Marco Duca au fost împreună șase luni Sursa: Instagram
Miki Buzărnescu și Marco Duca au fost împreună șase luni Sursa: Instagram

Șase luni atât a durat iubirea pasională dintre Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 121 WTA) și Marco Dulca (23 de ani), mijlocașul Chindiei Târgoviște. Deși păreau că se îndreaptă spre oficializarea relației, tenismena a șocat, recent, când a anunțat despărțirea de fotbalist. A aruncat cuvinte grele și și-a acuzat fostul iubit de abuz!

Vezi și: România încearcă de vineri surpriza în Fed Cup. Programul meciurilor

Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!”, a sunat mesajul disperat al lui Miki după despărțire.

Mihaela Buzărnescu regretă scandalul cu fostul iubit!

Acum, tenismena a lăsat viața personală pe planul doi și se concentrează pe cariera ei în tenis. A prins un loc pe tabelul principal la Wimbledon și pare că l-a uitat pe fotbalistul cu care nu s-a mai auzit decât cu ocazia zilei de naștere.

Iată și: Mihaela Buzărnescu, Crăciun în Maldive cu iubitul mai tânăr cu 11 ani

Au fost alte lucruri la mijloc, amândoi suntem sportivi așa că ne înțelegeam foarte bine sacrificiile pe care trebuia să le facem. Îmi pare rău că s-a terminat așa și mă bucur că echipa lui a reușit să rămân în Liga 1.

Am mai urmărit și eu meciurile echipei, e normal, fiind implicată multe luni în relația asta să urmăresc. Au fost zilele fiecăruia de naștere, dar cam aste au fost conversațiile”, ne-a declarat tenismena, înainte de plecarea spre Anglia.

Citește și: Și frumoase, și talentate! Ce echipă sexy avem în Fed Cup!

Între Miki și Marco Dulca este o diferența de vârstă de 11 ani, care se pare că și-a cam spus cuvântul.

Sunt lucruri personale care ne privesc pe noi doi și care mai bine să rămână între noi. Suntem sportivi și sper ca ambii să avem succes în continuare. În rest, cine știe, ne vom mai întâlni vreodată!”, a mai menționat tenismena.

Acum Miki vrea să revină în tenis, dar nu exclude posibilitatea de a-și face o familie pe viitor, alături de persoana potrivită.

Sunt persoana care-și dorește o familie. Unele tenismene nu-și doresc, altele fac și copii. Dar, în ce mă privește, toate la timpul lor. Dacă ar fi fost să fie nu aș fi zis niciodată nu. Deocamdată, mă axez pe sport!”, ne-a mai spus aceasta.

Mihaela Buzărnescu, accidentări pe bandă rulantă

Miki Buzărnescu a avut o carieră marcată de multe accidentări. Acum, Miki încearcă, din răsputeri, să revină în primele 100 tenismene ale lumii. La începutul lunii iunie însă, tenismena nnaostră a abandonat în sferturile de finală ale turneului de la Surbiton ( din Marea Britanie), accidentându-se, din nou, la genunchiul stâng, la care a mai fost operatt până acum de două ori.

Eram în timpul meciului, conduceam, câștigam, eram mai mult ca sigur în semifianală, când am alunecat în timpul punctului. Nefiind iarbă în zona respectivă, am alunecat și am căzut în ambii genunchi. Am auzit ca un trosc la genunchiul stâng, acolo unde am mai fost operată până acum de două ori”, ne-a povestit tenismena.

Miki, pusă pe picioare după ultima accidentare Sursa: Alina Erimia
Miki, pusă pe picioare după ultima accidentare Sursa: Alina Erimia

Accidentarea a trimis-o pe Miki direct la medic. Sportiva a avut, însă, noroc și nu a mai fost nevoie să mai suporte și cea de-a treia operație la genunchi. A suportat doar câteva injecții destul de dureroase, care însă au repus-o pe picioare rapid pentru Wimbledon.

Din fericire, accidentarea nu s-a dovedit a fi atât de serioasă. Miki a avut o leziune parțială de ligament colateral și o leziune micuță de menisc. Ambele nu au necesitat o intervenție chirugicală”, ne-a declarat Mihai Râșcu, medic coordonator al lotului Federației Române de Gimnastică.

ȘAPTE ROMÂNCE PE TABELUL PRINCIPAL LA WIMBLEDON

Miki a părăsit joi România pentru a participa la Wimbledon, iar luni va disputa primul ei meci de pe tabelul principal. Turneul pe iarbă de la Wimbledon este programat în perioada 27 iunie -10 iulie, și are pe tabelul principal nu mai puțin de șapte românce: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse, Irina Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, locul 126 WTA, în acest moment) a prins in extremis un loc pe tabelul principal la Wimbledon 2022. Sportiva noastră a beneficiat de retragerea canadiencei Leylah Fernandez (19 ani, locul 15 WTA), accidentată. Mihaela Buzărnescu va juca pentru a patra oară în carieră pe tabloul principal la Wimbledon. Cel mai bun rezultat al ei este calificarea în turul 3, în anul 2018.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net