El este bărbatul alături de care Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere!

Simona Halep a împlinit 31 de ani, pe 27 septembrie, iar ziua de naștere a celebrat-o alături de familie, prieteni și...un bărbat, care i-a făcut o surpriză extrem de plăcută. Campioana a fost foarte activă azi, pe rețelele de socializare, mai ales că o serie de celebrități au felicitat-o și i-au transmis gânduri bune. 

Simona Halep demonstrează că există viață și după divorț, mai ales că este o femeie puternică, campioană la tenis și independentă financiar. Sportiva s-a răsfățat din plin în această zi specială, iar printre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să meargă la un salon de lux să-și aranjeze părul, unde s-a lăsat pe mâinile cunoscutului stilist Sorin Stratulat.

Citește și: Simona Halep împlinește 31 de ani, după un 2022 plin de schimbări

Simona Halep a ales să-și împrospăteze puțin nuanța de păr și a optat pentru un blond cu reflexii mai închise. Stilistul vedetelor și-a manifestat aprecierea față de sportivă și i-a dăruit un buchet superb de flori, pentru care Halep i-a mulțumit, împărtășind o poză pe Instagram.

Nu rata nici: Cum arată Simona Halep după operația la nas. Sportiva a ieșit la plimbare într-un parc din București

«Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă», a scris Simona Halep la poza cu Sorin Stratulat. 

Simona Halep și-a achiziționat un bolid de lux, de ziua ei

Surprizele nu s-au oprit aici căci Simona Halep a dorit să-și satisfacă un capriciu și și-a făcut cadou o mașină de lux, un bolid de culoare roșie, așa cum îi stă bine unei adevărate campioane. 

Vezi și: Simona Halep, mesaj emoționant pentru Federer: «Nu o să fie niciodată un alt Roger»

Una dintre cele mai frumoase surprize a venit chiar din partea familiei, care i-a scris un mesaj emoționant și i-au pregătit cu drag un tort cu lumânări. Urarea a fost semnată de părinții campioanei Tania și Stere Halep, dar și de fratele ei Nicolae și soția sa, Luminița.

«Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. De ziua ta, îți dorim fericire imensă și iubire din abundență. La mulți ani, te pupăm». 

Mesajul special primit de Simona Halep, de la antrenorul ei

Un alt om important din viața Simonei Halep, care felicitat-o cu ocazia zilei de naștere, a fost antrenorul ei, Patrick Mouratoglu. Acesta și-a arătat aprecierea față de talentul sportivei românce, prin intermediul social-media. 

„La mulți ani uneia dintre cele mai pline de inspirație jucătoare de tenis pe care am cunoscut-o", a scris Mouratoglu pe Instagram. 

Dintre vedetele autohtone, Cătălin Botezatu i-a transmis «la mulți, ani!» Simonei, prin intermediul social-media.

O legendară tenismenă americană a felicitat-o pe Halep

Probabil unul dintre cele mai neașteptate momente a fost atunci când legendara jucătoare de tenis din SUA, Billie Jean King, în vârstă de 78 de ani, câștigătoarea a 39 de titluri de Grand Slam a felicitat-o pe Simona Halep de ziua ei.

«La mulți ani campioanei de Grand Slam, Simona Halep. Abia aștept să te văd din nou pe teren, în 2023», i-a transmis Billie Jean King. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png