Simona Halep, mesaj emoționant pentru Federer: «Nu o să fie niciodată un alt Roger»

Roger Federer a anunțat că se va retrage din tenis curând, iar marii sportivi ai lumii au ținut să fie aproape de elvețian, transmițându-i cele mai bune gânduri și lăudându-i rezultatele impreesionante pe care a reușit să le obțină de-a lungul timpului. Simona Halep s-a numărat printe sportivii care au scris mesaje adresate celebrului sportiv. 

Simona Halep, mesaj emoționant pentru Roger Federer Sursă: Gettyimages
Simona Halep, mesaj emoționant pentru Roger Federer Sursă: Gettyimages

Simona Halep a distribuit pe contul personal de Instagram o imagine în care apare pe teren alături de elvețianul care a scris istorie în tenis. Alături de fotografie, sportiva a scris un mesaj scurt, dar plin de emoție și recunoștință. „Nu o să fie niciodată un alt Roger și sunt recunoscătoare că am avut șansa să joc în aceeași eră cu el ✨”, a fost mesajul Simonei. 

Simona a distribuit o imagine în care apare alături de marele campion
Simona a distribuit o imagine în care apare alături de marele campion

Citește și: Tenisul este mai sărac: Roger Federer și-a anunțat retragerea 

În cursul zilei de 15 septembrie, Roger Federer și-a anunțat retragerea. Ajuns la 41 de ani, sportivul a făcut eforturi mari în ultimii trei ani pentru a-și continua cariera, doar că intervențiile chirurgicale au făcut ca recuperarea să decurgă foarte greu, iar corpul nu îi mai răspunde la fel de rapid ca înainte de proceduri. Astfel, Roger a decis să pună capăt carierei sale și să se retragă din tenis. 

„Am 41 de ani, am jucat peste 1.500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat mai generos decât aș fi putut visa vreodată, iar acum trebuie să recunosc că e timpul să pun capăt carierei mele competiționale.

Săptămâna viitoare, Laver Cup, la Londra, va fi ultimul meu eveniment ATP. Sigur că voi mai juca tenis în viitor, dar nu va mai fi la Grand Slam-uri sau în circuitul ATP. Aceasta este o decizie cu gust amar, pentru că îmi va fi dor de tot ceea ce mi-a oferit circuitul", a scris Federer. 

Vezi și: Cutremur în lumea sportului! Simona Halep divorțează de Toni Iuruc 

Simona Halep nu va mai păși pe teren în anul 2022

Și Simona Halep a decis să ia o pauză de la competiție, cel puțin pentru anul acesta. Anul 2022 a fost unul plin de evenimente pentru româncă, iar ea simte nevoia unei pauze, în care să se concentreze mai mult asupra propriei persoane.

Recent, Simona a divorțat de Toni Iuruc, la notar, cu doar câteva luni de a se căsători religios cu acesta și de a petrece la cazinoul din Sinaia.

Sursă foto: Instagram Simona Halep 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net