Simona Halep, pe masa de operație, la câteva zile după divorț: «Mă lupt de ceva vreme cu...»

La câteva zile după ce a divorțat de Toni Iuruc, Simona Halep și-a anunțat fanii că a fost nevoită să recurgă la o operație chirurgicală la nas, întrucât a avut probleme constant cu respirația. Cu această ocazie, Simona și-a făcut și o operație estetică.

Simona Halep jpg

Jucătoarea le-a împărtășit fanilor o fotografie de după operație și i-a anunțat că se simte bine datorită profesionalismului domnului doctor, dar și a anestezistului.

Vezi și: Ion Țiriac, reacție categorică la divorțul Simonei Halep: «Am o mare calitate, una singură...»

Aceasta se va întoarce pe teren în curând, la doar câteva săptămâni după operație.

,,Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele la nas. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului aveam nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirurgie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine. 

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis", a declarat Simona Halep pe Instagram.

Citește și: Simona Halep, pregătită să devină mamă? A trecut pragul unei clinici de fertilizare

Simona Halep după operația la nas jpeg

Divorțul Simonei de Toni Iuruc

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat prin surpindere pe toată lumea. Cei doi au avut cununia civilă în 2021, iar în noiembrie anul acesta trebuia să aibă loc ceremonia religioasă. Planurile de viitor s-au anulat pentru că Simona și Toni au fost pe 8 septembrie 2022 să depună actele de divorț, însoțiți de avocați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg