Presa internațională, șocată de divorțul lui Halep

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc pun capăt relației lor ține nu doar prima pagină a ziarelor din țara noastră, ci a făcut deja și înconjurul presei internaționale, numeroase publicații de dincolo de granițe relatând ruptura dintre cei doi.

Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună de trei ani (FOTO: Facebook)
Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună de trei ani (FOTO: Facebook)

„Halep și Iuruc s-au despărțit, după trei ani de relație, la doar câteva zile înainte de aniversarea primului an de căsnicie. Campioana de la Wimbledon din 2019 și bărbatul de 42 de ani aveau planificată cununia religioasă, în luna noiembrie, când urmau să vină 300 de oameni. Dar omul de afaceri a spus acum că s-au separat și că urmează să divorțeze, după ce, inițial, a negat zvonurile”, au notat cei de la Express.co.uk, amintind de evenimentul care urma să aibă loc. 

Distanțarea, unul dintre motivele divorțului

„Șocul eliminării Simonei Halep în prima rundă de la US Open a fost urmat de divorțul de magnatul Toni Iuruc”, a punctat și news.com.au, iar firstsportz.com a povestit că „dubla câștigătoare de Grand Slam înfruntă a doua dezamăgire, după ce divorțează de soțul său milionar. Zvonurile sugerează că distanțarea dintre ei este unul dintre motivele principale pentru divorț”, făcând referire și la părăsirea prematură a turneului de Grand Slam.

Și tennis.com a scris despre divorțul celor doi: „Halep și Iuruc s-au căsătorit, în luna septembrie a anului trecut, după US Open, în cadrul unui eveniment generos. «Este un pas extrem de important. Sunt fericită că se întâmplă», spunea Halep în presă, la acea vreme”. „Peste tot circulă materiale triste care spun că Simona Halep urmează să divorțeze de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Se pare că despărțirea este consensuală”, au titrat cei de la tennistonic.com.

Simona Halep și Toni Iuruc au format un cuplu vreme de trei ani, căsătorindu-se în toamna trecută. Pentru Toni Iuruc, aceasta a fost a treia căsnicie, niciuna dintre ele nefiind longevivă, căsnicia anterioară celei cu Simona Halep durând doar 10 luni. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg
Olivier Giroud, Getty jpg