Cum își sărbătorește Simona Halep ziua de naștere. Împlinește 31 de ani

Simona Halep împlinește 31 de ani pe 27 septembrie. Sportiva a avut un an solicitant din toate punctele de vedere, așadar în urmă cu puțin timp a anunțat că nu va mai participa la competiții până la finalul lui 2022, preferând să se concentreze asupra propriei persoane. Iată cum sărbătorește împlinirea a 31 de ani. 

Simona Halep împlinește 31 de ani pe 27 septembrie
Simona Halep împlinește 31 de ani pe 27 septembrie

Cum și-a serbat ziua de naștere Simona Halep 

Simona Halep împlinește 31 de ani pe 27 septembrie, însă pare să nu aibă planuri mărețe pentru această zi, deși încă de dimineață a părăsit locuința pentru a se îndrepta spre un salon de înfrumusețare, acolo unde a beneficiat de o tunsoare și de puțină culoare în păr. Cel care a coafat-o și vospit-o pe sportivă i-a făcut și un mic cadou, un buchet de flori și i-a transmis cele mai bune gânduri. 

Simona Halep a primit un buchet de flori de la hairstylistul său
Simona Halep a primit un buchet de flori de la hairstylistul său

Citește și: Simona Halep împlinește 31 de ani, după un an plin de schimbări 

Simona Halep pare că încă se reface după operația pe care suferit-o la nivelul nasului și după despărțirea de Toni Iuruc, care a luat prin surprindere pe toată lumea. Sportiva ar fi urmat să se căsătorească religios cu aceasta în luna noiembrie, însă cu doar câteva luni înainte de ceremonie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. S-au despărțit la notar și nu au avut nimic de împărțit, cel puțin din punct de vedere financiar. 

În plus, Simona le-a mărturisit fanilor că are nevoie de o pauză pentru a se concentra asupra propriei persoane și a-și recăpăta puterile. 

Vezi și: Cum arată Simona Halep după operația suferită la nas 

Cadourile pe care le-a primit Halep de la Ion Țiriac de-a lungul timpului 

De-a lungul timpului, de ziua sa de naștere, Simona Halep a primit cadouri de la Ion Țiriac. Anul trecut, sportiva a fost vizitată de către fostul mare tenismen, chiar de ziua ei. În dar a primit un tort imens, personalizat.

Atunci, Simona nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de Țiriac și a-i mulțumi public pentru dar. 

Ce cadouri și urări a primit Simona Halep de ziua ei 

Toni Iuruc a dispărut din peisaj și din viața sportivei, însă anul trecut el era cel care îi făcea o surpriză pe cinste, de ziua de naștere. Afaceristul Toni Iuruc a surprins-o pe Simona cu un gest romantic și i-a umplut camera cu petale de trandafir! 

Ar putea să te intereseze și: Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat 

Toni Iuruc și Simona Halep au divorțat, la un an de la cununia civilă. Foștii partneri de viață nu au pierdut deloc timpul și par să nu sufere mult în urma despărțitii. Simona Halep a fost surprinsă trecând pragul unei clinici de fertilizare in vitro, la mai puțin de 48 de ore de la divorțul de Toni Iuruc. Pe de altă parte, afaceristul a decis să-și umple golul sufletesc cu o noup achiziție. Așadar, și-a cumpărat un bolid de lux care valorează aproximativ 100.000 de euro! 

Simona Halep are 31 de ani și o avere formidabilă obținută din tenis, dar și în urma contractelor de imagine pe care le-a încheiat. În plus, sportiva s-a lansat puternic în afacerile imobiliare și deține mai multe hoteluri atât la mare, cât și la munte! Ce-i drept, își permite să își îndeplinească orice capriciu pentru că are în conturi aproape 50 de milioane de euro!

Sursă foto: Instagram Simona Halep. Profimedia 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net