E oficial! Toni Iuruc a recunoscut că divorțează de Simona Halep: «Am decis de comun acord»

Ultima actualizare:

Toni Iuruc a dezvăluit că într-adevăr el și Simona Halep au decis să divorțeze. Dacă inițial acesta a fost rezervat în declarații, iată că până la urmă a confirmat că zvonurile despărțirii erau adevărate. Halep și Iuruc au pus punct definitiv mariajului lor.

simona halep toni iuruc jpeg

Toni Iuruc a confirmat oficial divorțul de celebra tenismenă, Simona Halep. Inițial se zvonise că cei doi ar fi urmat să depună actele la notar joi, însă Iuruc a negat inițial aceste informații și a ezitat să facă comentarii despre despărțirea de soție.

Contactat de Fanatik, Iuruc a recunoscut până la urmă că, într-adevăr el și Halep urmează să divorțeze, la mai puțin de un an de la cununia civilă. 

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, pentru sursa menționată.   

Decizia cuplului a surprins pe toată lumea, mai ales că Toni Iuruc menționase în vară că cei doi și-au făcut planuri pentru cununia religioasă, care ar fi trebuit să aibă loc pe 13 noiembrie la Sinaia. 

Soțul Simonei Halep a evitat la început să comenteze pe marginea acestui subiect și a fost destul de zgârcit în declarații. 

Nu rata nici: Ilie Năstase, dezvăluire neașteptată despre divorțul Simonei Halep

Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, inițial, pentru sursa menționată.   

Simona Halep și Toni Iuruc își plănuiseră nunta religioasă pe 13 noiembrie la Sinaia, însă evenimentul nu va mai avea loc, căci cei doi urmează să divorțeze. 

Hai să afli și: Ce schimbat e Toni Iuruc de când s-a însurat cu Simona Halep! Unde l-au surprins paparazzi

Surse din mass-media spun că divorțul dintre cei doi va avea loc fără prea multe bătăi de cap, deoarece nu au nimic de împărțit la partaj, acest aspect fiind decis chiar înainte de cununia civilă. 

Interesant și: Simona Halep are un soț model! Toni Iuruc supraveghează proiectele sportivei și este nelipsit de pe șantier

De asemenea, părinții Simonei Halep ar fi insistat pe lângă sportivă să nu se despartă de soț, dar până la urmă tot la divorț s-a ajuns. 

Ce spunea Toni Iuruc despre planurile alături de Halep, în urmă cu câteva luni

Simona Halep și Toni Iuruc au petrecut luna de miere în Turcia, iar anul acesta, în luna iulie, soțul tenismenei a vorbit foarte entuziasmat despre cununia religioasă, ce era programată la data de 13 noiembrie. 

Află și: Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta anul acesta! Unde vor petrece până în zori

În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net