Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat! Primele imagini cu tenismena și fostul soț la notar

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar. Click! publică, în exlcusivitate, primele imagini cu tenismena și soțul ei, care s-au întâlnit la notar cu avocații, pentru depunerea actelor. Cei doi nu au nimic de împărțit, așa că fiecare pleacă din relație cu bunurile pe care le deținea dinainte de mariaj.

Simona Halep este la primul mariaj eșuat, însă Toni la al treilea, vine din spate cu ceva experiență
Simona Halep este la primul mariaj eșuat, însă Toni la al treilea, vine din spate cu ceva experiență

Citește și: Toni Iuruc, la al treilea divorț! De ce s-a despărțit de primele două soții

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Din păcate, este știrea care a zguduit România, mai ales că cei doi n-au nici un an de când s-au căsătorit, iar în noiembrie urma să aibă loc și cununia religioasă.

Tenismena a ajuns la notar cu zâmbetul pe buze, semn că fie maschează foarte bine despărțirea, fie separarea a avut loc în urmă cu mai mult timp, iar acum și-a rezolvat strict partea legală, ce ține de acte și alte detalii. 

Primul care a făcut declarații despre separarea de Simona Halep a fost chiar Toni Iuruc. La notar a ajuns după tenismenă, ambii fiind însoțiți de avocați.

Hai să afli și: Ilie Năstase, dezvăluire neașteptată despre divorțul Simonei Halep

Viața Simonei Halep e plină de surprize, dar iată că trece prin toate cu zâmbetul pe buze. Tenismena a reușit să facă performanță în tenis, în continuare, chiar dacă pe plan amoros lucrurile nu au stat chiar foarte bine.

Vestea divorțului a fost dată de către colegii de la Prosport. În primă fază, fostul soț al Simonei Halep nu a dorit să confirme divorțul, însă câteva ore mai târziu a recunoscut că divorțează, probabil neajungând la o înțelegere cu Simona.

Nu rata nici: Simona Halep are un soț model! Toni Iuruc supraveghează proiectele sportivei și este nelipsit de pe șantier

Presa internațională a reacționat imediat la divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc

Sfârșitul mariajului dintre Simona Halep și Toni Iuruc poate fi considerat divorțul anului în lumea sportivă, având în vedere că până și presa de peste hotare a reacționat la această veste. 

Șocul eliminării Simonei Halep în prima rundă de la US Open a fost urmat de divorțul de magnatul Toni Iuruc”, a scris news.com.au.

Dubla câștigătoare de Grand Slam înfruntă a doua dezamăgire, după ce divorțează de soțul său milionar.", a fost reacția publicației firstsportz.com.

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut cununia civilă în 2021, la data de 15 septembrie, iar anul acesta, în luna iulie, soțul tenismenei anunța că pe 32 noiembrie urma să aibă loc și ceremonia religioasă, în cadrul unui eveniment cu 300 de invitați, ce ar fi avut loc la Sinaia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net