Mariana Moculescu și-a făcut cont pe OnlyFans: „Va fi conținut adult! Prima săptămână e gratis!”

#Exclusiv Click!

Încă o divă de la noi face furori pe OnlyFans! Veterana Mariana Moculescu și-a făcut cont pe celebra platformă pentru adulți, la 54 de ani! Mariana speră să scape, astfel, de sărăcia în care s-a zbătut în ultima vreme. Click! a aflat cât costă abonamentul ce trebuie achitat pentru a accesa contul Marianei!

Mariana Moculescu este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu
Mariana Moculescu este fosta soție a compozitorului Horia Moculescu

Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a anunțat că și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans! Mariana, care este și vedetă pe TikTok, a îndrăznit mai mult și, la 54 de ani, are de gând să se lanseze și pe OnlyFans.

Cât încasează pe abonament?!

Vedeta ne-a dezvăluit ce sumă vor trebui să plătească clienții ei pe abonament. Mariana nu se joacă! Va posta conținut destinat adulților. 

Prima săptămână este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Conținutul postat va fi << adult>>”, a declarat Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!

Platforma OnlyFans le-a alimentat conturile mai multor dive autohtone. Surorile Daniela și Ana Crudu fac bani frumoși de când sunt pe platformă. La fel și Simona Trașcă. De remarcat este că abonamentul solicitat de Mariana Moculescu este unul destul de piperat, dar, se pare că fosta soție a lui Horia Moculescu nu duce deloc lipsă de clienți.

E „regină” și pe TikTok!

Mariana Moculescu este, de ceva timp, vedetă pe Tik Tok. Așa și-a dat seama că ar putea avea succes și pe OnlyFans.

Îmi place să fac TikTok-uri. Am nevoie de 10.000 de urmăritori pe această platformă. Am cont pe TikTok de 2 ani, dar am intrat live doar de o săptămână. Este un trend pe TikTok cu muzica afro. Am făcut la un filmuleț cu mine, în 24 de ore, 60.000 de vizualizări”, mărturisea aceasta, pentru Click!

Maestrul Horia Moculescu a împrumutat-o cu 600 de euro

Din 2020, de când s-a întors în țară, Mariana Moculescu a început să aibă probleme mari cu banii. În ultima vreme, vedeta a ajuns într-o situație extrem de grea, din punct de vedere financiar. A fost nevoită chiar să apeleze la fostul soț, Horia Moculescu, care a împrumutat-o cu 600 de euro pentru a achita chiria, după ce a fost evacuată din fostul apartament.

Îmi place locația în care stau acum, însă nu îmi place că este prea mică pentru mine. Plus că este prea scump, dau chirie pe lună 370 de euro. Vreau să mă mut de aici, dacă voi găsi ceva mai bun, central și spațios. Trebuie să îi restitui lui Horia cei 600 de euro. Musai trebuie să fac asta, pentru că am semnat o hârtie scrisă de el pentru împrumut”, a dezvăluit Mariana Moculescu, pentru Click!.

Mariana Moculescu (54 de ani) și compozitorul Horia Moculescu (85 de ani) au divorțat cu scandal în anul 2000, după 11 ani de relație. Cei doi au împreună o fată, pe Nidia. Mariana părăsise, la un moment dat, România pentru un italian putred de bogat, Massimiliano. Relația nu a mers, însă, iar Mariana s-a întors în țară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net