„Am făcut sex cu iubitul mamei mele. Ce să fac acum? Vă rog, am nevoie de sfatul vostru!”

Ultima actualizare:

Dragostea e nebună, spun cântăreții în melodiile lor, dar și toți îndrăgostiții. Pe adresa redacției Click!, pont@click.ro, am primit o poveste de iubire tare încâlcită. O tânără de 20 de ani, pe nume Maria, își spune povestea impresionantă de iubire. Fata caută sfaturi, pentru că nu știe cu cine să vorbească și îi este rușine să le povestească apropiaților întâmplarea ei. Astfel, ea s-a gândit să împărtășească anonim experiența trăită, pentru ca oamenii să afle despre cazul ei și să o îndrume în direcția bună, să facă alegerea potrivită pentru ea, dar și pentru familia ei. 

5 maggie gyllenhall scene de sex in the deuce 3 jpg jpeg

Iată și: Poveste aberantă. Un băiat de 20 de ani a făcut sex cu mama lui vitregă, iar acum totul e un haos: „Vrea să-l părăsească pe tata”

Maria este din Bârlad, unde locuiește cu mama și fratele ei mai mic. Are 20 de ani, este studentă la Litere în București. Tânăra are o relație foarte bună cu mama ei, care îi este și cea mai bună prietenă. Părinții ei sunt divorțați, așa că mama ei, după șase ani de la divorț și-a făcut un iubit, pe Marius. Marius vine foarte des în casa lor și o cunoaște pe Maria de când era adolescentă.

Vezi și: Bărbat din Cluj, dramă totală înainte de nuntă! A făcut dragoste cu verișoara miresei și a fost prins

Pe mama Mariei o cheamă Ioana. Ioana este profesoară, iar Marius lucrează ca inginer. Fratele Mariei are 10 ani. Acum că avem toate datele problemei, mai bine vă lăsăm pe voi să aflați povestea chiar de la Maria.

Citește și: Un bărbat din Vaslui a mers la vecina să împrumute o cană cu zahăr, dar a sfârșit făcând sex ca în filmele cu Michele Morrone! Dezvăluiri de tot râsul

Povestea Mariei: „Am făcut sex pasional cu iubitul mamei mele”

„În vacanța de Crăciun, când am venit acasă de la București, Marius, care deja locuiește cu mama și fratele meu, respectiv cu noi, de un an, a venit să mă ia de la gară. Eu și Marius am avut mereu o relație bună, eu am înțeles perfect că mama și tata nu s-au mai iubit, am văzut-o fericită cu Marius, așa că nu m-am opus.

De data asta, când am venit acasă, Marius mi s-a părut pentru prima dată altfel. El este un bărbat tânăr, între noi doi este o diferență de doar 15 ani. Mama m-a conceput destul de tânără pe mine. Am petrecut Crăciunul în familie, totul a decurs superb. Doar că în seara de Revelion, când m-a văzut îmbrăcată într-o rochie cu spatele gol, Marius a făcut ochii mari. Rochia nu era deloc vulgară, pur și simplu arătam senzual, dar nu eram foarte provocatoare. Mi-a spus că arăt foarte bine și toată seara mi-a făcut complimente. Eu aveam nevoie de puțină atenție, pentru că tocmai ce mă despărțisem de iubitul meu, așa că am lăsat, fără să-mi dau seama, să curgă valul de complimente. Doar că, la un moment dat, ele s-au dus în altă direcție.

Ne-am intersectat în bucătărie, unde Marius a venit ușor spre mine, avea în mână un pahar de vin roșu, mi-a dat să beau din paharul meu, iar în colțul gurii mele a curs un strop de vin, pe care mi l-a luat cu degetul foarte încet, extrem de încet, moment în care îmi venea să arunc hainele de pe mine. S-a apropiat puțin de mine, mi-a pus mâna pe șold, însă am auzit pași și ne-am retras rapid. Eram înfierbântați amândoi, răsuflam greu, vedeam cât este de agitat, însă cel mai mult mă surprindeau emoțiile mele, pentru că niciodată nu-l văzusem în felul ăsta.

Seara târziu, când toată lumea s-a dus la culcare, am coborât în living, m-am înfofolit pe canapea și mi-am pus un pahar de vin și am dat drumul la jazz. mă gândeam cu stupoare la ce s-a întâmplat, realizând că mă gândesc la iubitul mamei mele. Ce e drept, și el a îndrăznit enorm cu mine.

După jumătate de oră în care am stat eu cu gândurile mele, m-am trezit cu Marius lângă mine, în timp ce își făcea loc sub pătură, sub așternuturi. Se asigurase că închisese ușa cu cheia, tocmai să nu fim deranjați. Dacă venea mama, eu clar ieșeam pe geam, pentru că știa că dorm. Mama nu ar bănui niciodată așa ceva. 

Marius a început să mă atingă ușor, să mă sărute, după care a continuat până mi-a dezmierdat tot corpul. A fost ceva intens, ce nu am mai trăit niciodată. Am făcut sex sălbatic, fără să ne gândim niciunul la nimic. A fost o noapte incredibilă, poate cea mai pasională noapte din viața mea. A doua zi nu am avut niciun regret, însă Marius mi-a zis că totul a fost o greșeală și că s-a lăsat dus de val, că o iubește pe mama mea și nu-și dorește o altă relație, iar între noi ar fi foarte complicat. Problema este că eu sunt îndrăgostită de el și nu știu ce să fac, cum să-l uit și dacă ar trebui să-i spun mamei mele. Vă rog, am nevoie de ajutor”, este scrisoarea Mariei, care se află într-o situație emoțională destul de complicată.

Mai citește și: Cătălin BackPackYourLife, celebrul vlogger pe turism, s-a apucat de filme porno! De la OnlyFans, direct la sex!

Să-l uite pe Marius? Să-i spună mamei ei ce a făcut? Care dintre ei a greșit, amândoi, ea sau doar el? Așteptăm părerile voastre în comentarii pe pagina noastră de Facebook.

Întâmplarea este adevărată, însă datele personale nu sunt reale, tocmai pentru a proteja identitatea persoanei în cauză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net