Poveste aberantă. Un băiat de 20 de ani a făcut sex cu mama lui vitregă, iar acum totul e un haos: „Vrea să-l părăsească pe tata”

Un puști de 20 de ani trăiește una dintre cele mai ciudate experiențe de viață. Acesta întreține tot timpul relații sexuale cu mama lui vitregă, o femeie de 32 de ani. Mai mult, cei doi nu se simt deloc vinovați, iar femeia chiar susține că vrea să renunțe la tatăl puștiului, pentru a fi alături de el. Cum e zicala aceea: dragostea n-are vârstă...dar nici grad de rudenie, în cazul de față?!

Sex
Sex

Tânărul de 20 de ani este convins că mama lui vitregă nu face altceva decât să iasă în evidență în fața lui, pentru a-l provoca. Potrivit thesun.co.uk, acesta a mărturisit cum a început totul, dar și în ce notă aberantă a căzut povestea lor de „dragoste”.

„Am sfârșit prin a face cel mai uimitor sex”

„Am parte de sex minunat cu mama mea vitregă. Ea continuă să spună că îl va părăsi pe tata pentru a fi cu mine. Eu sunt un băiat de 20 de ani, iar mama mea vitregă are 32 de ani. Ea este mult mai tânără decât tatăl meu. El are 46 de ani. Am fantezii cu ea de ceva vreme. Este atât de drăguță și are o siluetă foarte curbată și sexy.

Este căsătorită cu tatăl meu de cinci ani și au împreună o fetiță de trei ani. Mi-am dat seama de mult timp că mama mea vitregă face lucruri în jurul meu intenționat pentru ca eu să o observ.

Dacă tata este la serviciu, ea se plimbă doar în sutien și chiloți. Uită să își ia cu ea un prosop atunci când face duș și îmi cere să îi aduc unul.

Am avut grijă de sora mea vitregă în timp ce mama mea vitregă și tatăl meu au ieșit în oraș pentru a sărbători ziua ei de naștere, dar mama mea vitregă s-a întors acasă câteva ore mai târziu. Era singură. Mi-a spus că ea și tata au avut o ceartă mare. A ieșit din restaurant și a luat un taxi spre casă. Tata a strigat după ea că mai bine stă la prietenul lui decât să mai vorbească cu ea. Plângea și era foarte supărată. Am crezut că a băut prea mult. Ne-am așezat pe canapea și m-am aplecat să o îmbrățișez. Am ajuns să vorbim mult timp. S-a aplecat și m-a sărutat.

Citește și - Un băiat de 14 ani și-a pierdut virginitatea cu profesoara lui de 51 de ani. „Când mă gândesc, mi se întoarce stomacul pe dos”

Am fost foarte șocat, dar am sărutat-o și eu. Apoi s-a ridicat și ne-am dezbrăcat amândoi. Am sfârșit prin a face cel mai uimitor sex pe covorul din living. Tatăl meu s-a întors a doua zi și s-au împăcat dar noi încă facem sex de câte ori avem ocazia. Este uluitor. Mama mea vitregă continuă să spună că îl va părăsi pe tata și asta ar fi extraordinar, dar eu sunt atât de nesigur pe ceea ce spune ea. Să continui cu asta sau să o las baltă?”,  a mărturisit tânărul de 20 de ani, potrivit sursei citate. 

Ce sfaturi a primit de la specialist

„Forțează-te să gândești realist la cât de cumplit va fi când tatăl tău va descoperi ce ai pus la cale. Așa că trebuie să te oprești imediat.

În niciun caz o relație între tine și mama ta vitregă nu va rezista mult timp odată ce va ieși la iveală. Vei fi tatăl vitreg al surorii tale vitrege? Ce coșmar - pentru tine, darămite pentru această fetiță nevinovată.

Trebuie să-i spui mamei tale vitrege în termeni clari că ți-ai dat seama că relația ta nu mai poate continua, apoi încearcă să o eviți cât mai mult posibil. Va fi dificil pentru că locuiești acolo, dar poate că a sosit momentul să te muți.

Concentrează-te pe construirea unei vieți sociale grozave cu colegi de vârsta ta pentru a-ți distrage atenția și oferă-ți șansa de a întâlni o femeie de vârsta ta. Ține-i pumnii mamei tale vitrege să îl iubească suficient de mult pe tatăl tău pentru a-și reface căsnicia”, a spus specialistul, șocat de povestea tânărului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net