Confuzie totală. O femeie vrea să-și abandoneze căsnicia pentru iubitul său: „Am făcut sex în sufragerie, era total opusul soțului meu”

O femeie de 39 de ani vrea să renunțe la căsnicie pentru a fi împreună cu iubitul său. Aceasta susține că soțul ei nu îi mai acorda demult atenția cuvenită, ci din contră. Mereu uita de aniversările lor și o trata cu indiferență.

Partidă de amor
Partidă de amor

Totul s-a schimbat pentru ea în momentul în care a întâlnit un alt bărbat, de care s-a îndrăgostit și care a făcut-o să se simtă din nou o femeie dorită, frumoasă și plăcută. 

S-a îndrăgostit nebunește de un bărbat pentru care vrea să-și părăsească soțul

Femeia vrea să renunțe la căsnicie și să fie împreună cu iubitul ei, pe care îl cunoaște de un an. Deși totul a început ușor între cei doi, ulterior au ajuns să facă sex și să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru altul. Dezinteresul soțului său față de ea a făcut-o pe femeia de 39 de ani să se gândească mai bine la lucrurile din viața ei, să analizeze situația și să ia o decizie.

Singura problemă pe care o întâmpină acum, spune ea, e faptul că nu știe cum să-l informeze pe soțul ei că nu vrea să mai stea în această căsnicie. Disperată, a cerut ajutorul unui specialist pentru a găsi rezolvare în problema amoroasă. 

„Am 39 de ani, soțul meu are 42 de ani și suntem căsătoriți de șapte ani. Nu este un tip rău, doar leneș. Nu face niciun efort acasă și nici cu mine. Nu s-a deranjat să facă nimic pentru ultimele trei aniversări ale noastre și sunt norocoasă dacă primesc un card cadou de ziua mea sau de Crăciun.

Nu mai simt nicio dragoste pentru el. Nu există nicio scânteie sau pasiune. Așa că atunci când un alt bărbat mi-a cerut numărul de telefon, am fost inițial flatată și apoi m-am lăsat agățată.

Este un tip pe care îl văd în fiecare zi când fac naveta. Se urcă în autobuz la două stații după mine și întotdeauna arată elegant în costum. E un bărbat frumos, arătos, care îți atrage atenția din orice unghi. 

Citește și - Umilință totală! O femeie a descoperit că soțul avea amantă de 15 ani: „Ducea o viață secretă. Mă lăsase însărcinată și făcea sex cu o altă femeie”

„Am făcut sex pasional”

Cu câteva luni în urmă, a ocupat locul liber de lângă mine. Nu a scos un cuvânt, dar când s-a ridicat pentru a coborî în stația lui, mi-a înmânat cartea sa de vizită. O săptămână mai târziu, eram la prima noastră întâlnire. Amândoi abia ne-am atins de mâncare, datorită conversației care a fost una extrem de plăcută. Timpul a trecut și nici nu l-am simțit!

Am sfârșit prin a ne întoarce la el acasă, cu intenția de a bea un pahar de vin și pentru a mai sta de vorbă.

Dar un lucru a dus la altul și am ajuns să facem sex pasional pe podeaua din sufragerie. Mi-am dat seama că era experimentat și încrezător - total opusul soțului meu.

Acum ne ascundem de mai bine de un an și, deși îmi place această adrenalină, știu că nu mai poate continua așa. Vreau să-i spun soțului meu că nu-mi mai doresc această căsnicie, însă nu știu cum să fac”, a spus femeia, disperată să găsească o rezolvare la situația în care se află, potrivit thesun.co.uk. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net