Umilință totală! O femeie a descoperit că soțul avea amantă de 15 ani: „Ducea o viață secretă. Mă lăsase însărcinată și făcea sex cu o altă femeie”

O femeie trăiește un coșmar de când a aflat că soțul ei a dus o viață dublă timp de 15 ani. Se pare că una dintre aventurile sale din trecut a existat tot timpul, inclusiv atunci când cei doi au devenit părinți. Știm cu toții cum să catalogăm o infidelitate, indiferent dacă implică sau nu sex: drept boală și umilință la adresa persoanelor iubite.

Soț infidel
Soț infidel

Unul dintre cele mai tragice lucruri în viață, pentru o femeie, este infidelitatea. O doamnă de 44 de ani a trăit șocul vieții sale atunci când a aflat că soțul ei avea, de 15 ani, o amantă. Mai mult, se pare că cei doi au și planuri de viitor. Dintr-un mariaj pe care îl considera perfect, s-a trezit într-un calvar! A aflat, atunci când era însărcinată, că soțul său făcea sex cu o femeie care nu-i era tocmai străină. 

„Mă înșela cu o colegă, chiar în momentul în care am rămas însărcinată”

O femeie de 44 de ani a rămas dezamăgită pe viață. Soțul ei, bărbatul pe care îl iubea atât de mult, decisese cu mult timp în urmă să trăiască o viață dublă. Fără să se gândească măcar la consecințe, acesta și-a împărțit viața, timp de 15 ani, cu două femei. 

Îngrozită atunci când a aflat că femeia alături de care soțul ei trăia de 15 ani era, de fapt, una dintre colegele sale cu care avusese o aventură, în trecut, a decis să-și împărtășească povestea cu toată lumea. 

„Soțul meu este un mincinos. Timp de 15 ani, a dus o viață dublă. Adevărul a ieșit la iveală luna trecută, atunci când m-a anunțat că și-a cumpărat un apartament și se mută. O aventură pe care o credeam încheiată în urmă cu mai bine de un deceniu a continuat în forță, iar acum se instalează într-o casă nouă și chiar așteaptă un copil cu ea.

Eu am 44 de ani, iar soțul meu are 46. Am fost devastată atunci când am aflat că mă înșela cu o colegă, chiar în momentul în care am rămas însărcinată cu cea de-a doua fiică a noastră, în urmă cu 14 ani. 

Atunci, aventura lor a durat 2 ani. A dat vina pe faptul că se simțea într-o luptă continuă după ce apăruse pe lume primul nostru copil, dar și pe faptul că simțea presiunea de a întreține familia. Nu-mi vedea să cred că mă lăsase însărcinată, în timp ce el făcea sex cu o altă femeie. 

I-am zis, atunci, că nu mai pot avea încredere în el, dar m-a implorat să-l iert și să rămânem împreună...

Citește și - „Mă gândesc mereu la partide de sex cu cumnata mea”. Confesiunile neașteptate ale unui bărbat fac înconjurul internetului: „Mă excit”

„Nu l-am iertat niciodată”

Am continuat mariajul, însă nu l-am iertat niciodată pe deplin. Nu mai eram un cuplu, ci doar doi părinți care locuiau împreună, pentru copii. Și, fără să știu, aventura lor a continuat. 

Amanta lui, acum în vârstă de 38 de ani, s-a despărțit de partenerul ei și este și însărcinată în 8 luni, cu soțul meu. Am citit multe mesaje pe Whatsapp dintre ei, în care el a clădit o imagine îngrozitoare despre mine și s-a dat drept un tată fantastic. Nu pot să iert tot ce a făcut, nu pot să mai iert trădarea și infidelitatea. Le-am povestit totul fiicelor mele, acum în vârstă de 15 și 17 ani. Am simțit că trebuie să știe cine este, de fapt, tatăl lor și de ce nu ne înțelegem. Fiicele noastre au o relație bună cu el, iar eu le încurajez să păstreze asta. În fond, orice ar fi făcut, este tatăl lor”, a povestit femeia, cu durere în suflet, pentru thesun.co.uk.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
camion accident Suceava FOTO ISU Suceava jpg
image
image
image
image
image
image
EvoGo jpg
19 03 Click jpg
stevie romaneasca jpg
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net