Bărbat din Cluj, dramă totală înainte de nuntă! A făcut dragoste cu verișoara miresei și a fost prins

Ultima actualizare:

Pe adresa redacției noastre, pont@click.ro, acolo unde vă invităm și pe voi să ne trimiteți poveștile vieții voastre, pentru a primi sfaturi și pentru a putea să gestionați mai bine unele situații delicate, un bărbat de 31 de ani din Cluj ne-a împărtășit cea mai recentă dezamăgire a vieții sale. Acesta a comis-o chiar înainte de nuntă și nu mai știe cum și pe unde „să scoată cămașa”! A făcut sex cu viitoarea lui mireasă.

sex sex 0 jpeg

Un bărbat de 31 de ani a comis-o rău de tot! Acesta a făcut sex cu verișoara viitoarei sale mirese și a fost prins în fapt chiar de soacra mică!

Citește și: Bărbat de 24 de ani, confesiuni aberante! Face sex cu 2 femei în același timp, una fiind propria lui mătușă: „Are 46 de ani, dar încă se ține bine”

Cum a reacționat mama miresei atunci când i-a prins cei doi

Bărbatul a cărui identitate o vom proteja, la insistențele sale, ne-a relatat întreaga poveste. Iată ce ne-a mărturisit pe adresa pont@click.ro.

„Am făcut greșeala vieții mele...Am 31 de ani și sunt din Cluj. Acum 7 ani, am întâlnit-o pe femeia vieții mele. Blondă, înaltă și cu ochii verzi, o femeie superbă. M-a cucerit instant! Ne-am mutat împreună după numai 4 luni și totul părea că merge de minune în viața noastră. 

După 5 ani de zile, am cerut-o în căsătorie și mi-a răspuns cu un mare da! Am făcut planurile pentru nuntă și totul părea că merge foarte bine. Până într-o zi în care am convenit cu familia ei să avem o cină împreună. Am mers la ea acasă, căci părinții săi au fost gazdele. Au venit și părinții mei, fratele meu, dar și verișoara ei primară, o puștoaică de 23 de ani care mi-a căzut cu tronc. Ne-am privit toată seara și am înțeles din prima ce aluzii îmi făcea cu privirea ei perversă...Avea pe ea o rochie super decoltată. I-am văzut sânii și am înnebunit! Parcă s-a trezit în mine fiecare celulă de bărbăție, nu m-am putut dezice de la ceea ce avea să urmeze. 

M-am scuzat și am plecat la toaletă, dar când să ies pe ușa de la baie, verișoara viitoarei mele soții m-a oprit. Mi-a pus mâna pe piept și m-a băgat înapoi în baie, mi-a făcut semn cu degetul să nu vorbesc și a început să mă mângâie peste tot. I-am ridicat rochia, am urcat-o pe chiuvetă și am făcut sex sălbatic cu ea, preț de câteva minute bune.

Efectiv nu am putut să mă mai abțin, nu știu ce a fost cu mine. Îngrijiorată de faptul că niciunul dintre noi nu se întoarce la masă, mama soacră a venit după noi...Ne-a prins în baie, în timp ce făceam sex și i-am văzut privirea dezgustată. Întreaga seară care trebuia să fie o bucurie s-a transformat într-un coșmar. Acum logodnica mea vrea să anuleze toate planurile de nuntă și nu știu ce să mai fac. Cum să repar ceea ce am făcut? Vă rog să mă ajutați”, a spus bărbatul, în povestea lui. 

Citește și - Un băiat de 14 ani și-a pierdut virginitatea cu profesoara lui de 51 de ani. „Când mă gândesc, mi se întoarce stomacul pe dos”

Click!, sfaturi pentru problemele tale!

Pentru că povestea este cum nu se poate mai bizară și destul de incomodă, Click! îți recomandă, dragul nostru, să ai mare grijă la ceea ce vorbești cu logodnica ta, în această perioadă. Este clar că este rănită de ceea ce ai făcut și poate că nu va putea niciodată să te ierte, indiferent de explicațiile pe care le vei folosi. 

Cert este că trebuie să fii sincer și să discuți deschis cu ea, să-i ceri a doua șansă. Nu uita, de vină nu ești doar tu, ci și verișoara ei, care pusese ochii pe tine încă din momentul în care te-a cunoscut, după cum ne-ai povestit. 

Este necesar să găsești o cale de comunicare cu logodnica ta, apoi să vezi dacă mai este ceva de rezolvat. Îți recomandăm doar să fii sincer și indiferent de finalul poveștii, îți ținem pumnii și, dacă mai este cazul, vă urăm amândurora casă de piatră!

image
image
image
image
image
image
EvoGo jpg
19 03 Click jpg
stevie romaneasca jpg
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net