Chef cu prostituate și cocaină în apartamentul unui inginer din Alba Iulia. Ce pedeapsă uriașă a primit

Ultima actualizare:

Un apartament din Alba Iulia era locul de întâlnire al unui bărbat de 38 de ani, inginer de profesie, cu prostituate. Partidele de sex erau completate cu cocaină. Pe 21 mai 2021, Iulian Constantin T. a fost prins în flagrant de către polițiști și a fost și arestat, iar pe 20 septembrie 2022 a fost pronunțată prima hotărâre în dosarul penal aflat pe rolul instanței de judecată și a primit o pedeapsă uriașă pentru faptele pe care acesta le-a comis.

Foto: arhivă Click!
Foto: arhivă Click!

Iulian Constantin T, în vârstă de 38 de ani, inginer, a fost surprins de polițiști cu cocaină într-un apartament din Alba Iulia. Acolo, inginerul obișnuia să aducă escorte și să întrețină relații sexuale cu ele, dar le invita și să consume droguri de mare risc. 

Citește și: Prădat de hoți după ce a primit în locuință prostituate românce. Cum a reușit „grupul” să fure 25.000 de euro

Ce au găsit anchetatorii în baia apartamentului din Alba Iulia

Anchetatorii au găsit în baie o farfurie din ceramică de culoare albă, cu o bancnotă rulată şi o substanţă sub formă de pulbere alba. Mai mult decât atât, în vasul de toaletă, pe suprafaţa apei, era o substanţă de culoare albă, sub formă de spumă.

După ce polițiștii au prelevat probe și au făcut analiza susbanței, s-a constatat că este vorba despre cocaină. Bărbatul a primit de la Tribunalul Alba 8 luni de închisoare cu executare pentru consum ilicit de droguri de mare risc.

Bărbatul se află în penitenciar de mai bine de un an pentru mai multe infracțiuni

Acesta se află în penitenciar de mai bine de un an de zile, fiind în executarea unei pedepse uriașe pentru mai multe infracţiuni printre care: de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fraudă informatică, fals informatic și acces ilegal la un sistem informatic. Prin contopire a rezultat pedeapsa de 8 ani 10 luni și 20 de zile de închisoare.

Polițiștii au audiat în calitate de martor proprietara apartamentului din Alba Iulia închiriat de către bărbat şi una dintre fetele (prostituate) cu care acesta a petrecut noaptea respectivă. Prostituata a declarant că a fost contactată de Iulian Constantin T. pentru a întreţine relaţii sexuale, el găsindu-i serviciile acesteia postate pe un site de internet.

Când a ajuns în apartament, fata a văzut o farfurie pe o măsuţă, pe care se afla un praf alb şi o bancnotă de un leu rulată. Bărbatul a întrebat-o dacă nu mai cunoaşte şi alte fete care să vină în apartament, ea sunând două colege pe care le-a invitat să li se alăture, însă ulterior acesta le-a cerut să plece. 

Ce s-a întâmplat în apartamentul închiriat de inginer

Cei doi, conform declarațiilor prostituatei, au consumat împreună cocaină, până spre dimineaţă. În hotărârea Tribunalului Alba, cu referire la declarația tinerei care s-a aflat în apartament, se precizează că bărbatul, pe timpul nopții, a fost mai mereu agitat şi se uita deseori pe fereastră.

În jurul orei 05:30 s-au auzit zgomote pe scara blocului, moment în care inculpatul a aruncat două telefoane mobile pe fereastră, iar cocaina a fost aruncată în vasul de toaletă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net