Prădat de hoți după ce a primit în locuință prostituate românce. Cum a reușit „grupul” să fure 25.000 de euro

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Patru români au fost condamnaţi la pedepse între doi ani şi jumătate şi cinci ani de închisoare în Austria, după ce au atacat şi jefuit un bărbat din oraşul Wals, landul Salzburg.  

Potrivit anchetatorilor, jaful a avut loc în luna aprilie a anului trecut, iar hoții au venit „la pont”, ajutați de două prostituate românce care le-au oferit acestora toate informațiile necesare, după ce victima le-a chemat în locunița sa. Hoții, în total 6 la număru, au furat atunci 25.000 de euro din casa cetățeanului austriac. Până în prezent au fost prinşi doar patru dintre aceştia, care au fost şi condamnaţi.

Cum au prezentat hoții situația

După ce au fost acuzați de furt, românii au explicat că într-adevăr au fost în locuința victimei, însă doar pentru că bărbatul nu ar fi plătit serviciile sexuale ale celor două prostituate. 

Bărbatul păgubit are însă o altă explicație. Acesta susține că în momentul în care a scos banii din seif pentru a achita serviciile sexuale, fetele l-au urmărit și și-au informat ulterior complicii, majoritatea infractori cu antecedente penale multiple.

Potrivit poliţiei, hoții români au venit special din Berlin pentru acest atac, venind direct „la pont”. Ei au intrat în dormitorul austriacului mascaţi şi înarmaţi, agresând victima. Cei patru infractori români au recunoscut în instanţă că au fost în apartament, dar nu şi că ar fi furat banii, însă anchetatorii au găsit probe care îi contrazic.

Citește continuarea pe Adevărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net