Un bărbat din Vaslui a mers la vecina să împrumute o cană cu zahăr, dar a sfârșit făcând sex ca în filmele cu Michele Morrone! Dezvăluiri de tot râsul

Un bărbat din Vaslui a împărtășit cu noi o poveste super haioasă, dar cu happy end! Nu o spunem noi, ci o spune chiar el! Are 46 de ani și o poftă de râs teribilă. Probabil s-a gândit să ne facă și pe noi să râdem, atunci când ne-a trimis povestea lui pe adresa pont@click.ro! Vă spunem doar atât: o să râdeți cu lacrimi!

image

Pe cunoscuta noastră adresă, pont@click.ro, un bărbat de 46 de ani din Vaslui ne-a trimis o poveste cel puțin interesantă. Acesta a vrut să prepare câteva clătite, dar din păcate a constatat că zahărul din casă i se terminase. Pentru că ploua foarte rău, s-a gândit să meargă la vecina Aura și să-i ceară o cană cu zahăr, fiind mai aproape de el. Ce a urmat, însă, întrece orice scenariu de film!

Citește și - O tânără de 29 de ani a ajuns la capătul puterilor. De ce nu poate să facă sex cu niciun bărbat: „Când mă dezbrac, mă cuprinde panica”

Povestea bărbatului din Vaslui care a mers după zahăr la vecina, dar a făcut sex ca în filme

„Dragă Click!, citesc cu drag știrile voastre și mereu mă bucur atunci când, la cafea, dau un scroll și aflu și eu ce a mai făcut lumea. M-am gândit, acum, să vă spun eu vouă ce am mai făcut, să citească lumea și despre mine!

În urmă cu 3 ani, la scurt timp după ce am rămas văduv, singura mea alinare era câinele meu, Nero, pe care îl iubesc și îl tratez ca pe un copil, dar și gătitul. De multe ori în viață, atunci când am avut zile proaste, am gătit. Era o zi de septembrie, turna cu găleata afară și aveam poftă să fac ceva dulce. Aveam de toate în casă pentru câteva clătite zdravene, sau cel puțin așa am crezut... Așa că m-am apucat de treabă!

Când am deschis dulapul, am văzut că nu mai aveam deloc zahăr. Niciun pic. Nu aveam cum să mă duc la magazin, ploua foarte rău și stau destul de departe, așa că m-am gândit să merg până la vecina mea Aura, pe care toți o știm de Aurica. Are 50 de ani și e văduvă și ea, la fel ca mine, de ani de zile. Ne-am ajutat cu multe treburi gospodărești de-a lungul timpului și m-am gândit și acum să merg să-i cer o cană cu zahăr. 

Am strigat la poartă și a ieșit numaidecât. Ciudat mi s-a părut că a ieșit la mine într-o cămașă de noapte albă, foarte transparentă, ceea ce nu se mai întâmplase până atunci. Am încercat să ignor acest aspect și, de rușine, nici nu m-am uitat la ea. 

M-a chemat în casă să-mi dea zahărul, dar s-a uitat la mine de sus până jos și m-a aruncat în pat. Mi-a zis că sunt ca un armăsar și că de multă vreme își dorea să facă sex cu mine, fiind amândoi singuri, dar i-a fost rușine să facă vreun pas. Vă spun sincer, am rămas mut de uimire, dar am profitat și eu de ocazie. 

Am făcut sex ca în filmele alea de la televizor, cu Michele Morrone! Și, culmea, din ziua aia s-a și legat ceva între noi. După numai 2 luni, Aurica s-a mutat la mine și suntem împreună și în ziua de azi. Ca să vedeți și voi ce putere poate să aibă...o cană cu zahăr”, a povestit bărbatul de 46 de ani, pentru Click!, pe adresa redacției noastre. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net