O tânără de 29 de ani a ajuns la capătul puterilor. De ce nu poate să facă sex cu niciun bărbat: „Când mă dezbrac, mă cuprinde panica”

O tânără de 29 de ani a ajuns să trăiască o poveste mai puțin obișnuită. A avut, de-a lungul anilor, numai 2 iubiți, dar aceștia au părăsit-o după ce și-au dat seama că nu va face niciodată sex cu ei.

cancer sex jpg

Disperată, femeia a cerut ajutorul unui specialist, încercând să găsească o explicație pentru problema cu care se confruntă.

Părăsită de iubiți pentru că îi este teamă de sex

„Am 29 de ani și am o problemă extrem de mare. Am avut, până la vârsta mea, numai 2 iubiți. După câteva luni de relație, amândoi m-au părăsit, pentru că nu pot să fac sex. Pur și simplu îmi e teamă de actul sexual în sine. 

Totul ok atunci când sunt cu gândul la sex, simt că mă excit, dar când vine momentul să mă dezbrac pentru așa ceva, mă înnebunește groaza. Nu înțeleg ce este cu mine. Nu am absolut niciun fel de traumă și nu știu de unde provine această teamă. 

Primul meu iubit l-am avut la vârsta de 20 de ani. Ne-am iubit foarte mult și a existat o chimie super între noi. Toate bune și frumoase, aveam chiar și planuri de viitor, deși eram destul de tineri. După 4 luni de relație, am decis, de comun acord, să facem sex. 

M-a invitat la el acasă, a organizat o cină romantică, mi-a gătit și chiar am vizionat, împreună, un film. În momentul în care a început să mă dezbrace, am simțit că mor. M-am îmbrăcat la loc și am părăsit locuința lui cu ochii în lacrimi. În următoarele 2 luni, l-am evitat pe toate căile posibile, pentru că nu știam ce este cu mine și nici nu-i puteam explica ceea ce simțeam. Într-un final, m-a părăsit și n-am avut niciun motiv să-l judec pentru asta. 

Citește și - „Mă gândesc mereu la partide de sex cu cumnata mea”. Confesiunile neașteptate ale unui bărbat fac înconjurul internetului: „Mă excit”

„Mi-e teamă că niciodată n-aș putea să fiu o femeie normală”

Cel de-al doilea iubit l-am avut la 25 de ani. Am crezut că am scăpat de această frică și că sunt, în sfârșit, o femeie normală. Istoria s-a repetat și am ajuns în același punct. Din cauza faptului că a încercat în repetate rânduri să facă sex cu mine și am avut aceeași reacție, m-a părăsit și el, la fel ca primul meu iubit. 

Am vorbit cu mama mea, cu sora mea, cu cea mai bună prietenă. Ele m-au încurajat să merg la un psiholog și să descopăr rădăcina comportamentului meu, însă îmi este jenă să fac asta. Mi-e teamă că niciodată n-aș putea să fiu o femeie normală, că nu aș putea să fac sex și nu înțeleg de ce sunt așa.

Văd în jurul meu femei fericite, dar când mă gândesc la faptul că ele fac sex cu iubiții sau soții lor, mă cuprinde panica de parcă eu aș fi pusă în postura respectivă. Chiar nu știu ce să mai fac, nu mă înțeleg și nu pot să percep toate aceste lucruri. Aș vrea tare mult să fiu o femeie normală, să am un iubit și să fiu tandră cu el, să facem sex și să fie bine. Dar poate că niciodată nu voi înțelege de ce sunt așa și voi rămâne pe veci singură”, a spus femeia, potrivit thesun.co.uk. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net