Dezamăgire cumplită pentru o femeie. Soțul său a făcut sex cu propria ei soră: „Sunt distrusă și dezgustată”

O femeie de 23 de ani a trăit drama vieții sale după ce a descoperit că propriul său soț a avut o aventură și a făcut sex chiar cu sora ei. Momentele pe care le-a trăit au fost de-a dreptul tulburătoare și dureroase. 

Infidelitate
Infidelitate

Cum a descoperit o femeie că soțul o „traduce” cu propria soră

Tânăra de 23 de ani a aflat că soțul ei o înșela cu propria sa soră. A povestit tot ce a trăit, dezgustată de toate întâmplările din viața ei. 

„Mi-am prins soțul și sora făcând sex pe podeaua salonului nostru. Asta mi-a dat șocul vieții mele. Credeam că suntem atât de puternici împreună, acum sunt complet pierdută.

Suntem împreună de doi ani și avem doi băieți gemeni în vârstă de patru ani. Soțul meu are 26 de ani, iar eu 23 de ani. A fost un an greu. În acea după-amiază, am fost la o strângere de fonduri pentru un local pentru copii, deoarece nepoata mea - fiica surorii mele - a murit de cancer la sfârșitul anului trecut. Pe atunci, ea avea nouă ani.

Sora mea, care are 30 de ani, încă nu se descurcă deloc bine, iar soțul ei a cam...a cam dispărut și e pierdut complet după drama din viața lor. 

Eu și soțul meu am fost principalul ei sprijin și am fost atât de mândră de el, deoarece  nu a fost ușor, cei doi băieți ai noștri fiind și ei destul de pretențioși.

În acea zi mi-am dat seama că îmi uitasem telefonul mobil, așa că am plecat acasă după o oră pentru a-l recupera. Atunci când am intrat în casă, i-am găsit pe amândoi întinși, făceau sex. 

Am ieșit în fugă din casă, i-am luat pe băieți de la prietenul meu unde erau și unde se jucau cu băiețelul ei și am plecat spre casa mamei mele. Soțul meu a venit după mine, dar am refuzat să vorbesc cu el.

Își tot cere scuze, spunând că mă iubește, că sexul cu sora mea nu a însemnat nimic și că habar nu are cum de a lăsat să se întâmple asta. Sora mea este și ea distrusă și spune că nu se va mai întâmpla niciodată.

Cred că le pare rău că m-au rănit, dar eu încă nu pot nici măcar să îl privesc în ochi, darămite să mă culc cu el, așa cum vrea el.

Citește și - Umilință totală! O femeie a descoperit că soțul avea amantă de 15 ani: „Ducea o viață secretă. Mă lăsase însărcinată și făcea sex cu o altă femeie”

El crede că făcând dragoste va îndrepta lucrurile, dar eu sunt distrusă și dezgustată.

Cum naiba putem trece peste asta și să fim cuplul fericit care eram înainte?

Am trecut prin atâtea împreună și el a fost întotdeauna stânca mea până acum. Am fost acolo pentru sora mea, am ajutat-o, i-am fost alături...și ea așa m-a răsplătit”, a spus femeia, traumatizată de ceea ce a trăit. 

Ce sfaturi a primit de la specialist

Specialistul i-a răspuns rapid și i-a oferit sfaturi pentru a putea depăși mai ușor situația în care se află atât cu soțul său, cât și cu sora ei.

„Nu este nici o scuză, dar sora ta a suferit un teribil episod și oamenii se comportă uneori în astfel de momente cu totul neobișnuit.

Este bine că soțul dvs. este disperat să se revanșeze față de dvs., dar spuneți-i că este prea devreme să vă sărutați și să vă împăcați”, a spus specialistul, potrivit thesun.co.uk. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net