Ce talentată e fiica lui Aurelian Temișan! Artistul a cântat în duet cu Dora

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Aurelian Temișan (50 ani)  a susținut luni seară unul dintre cele mai tari concerte ale sale, „Aurelian Temișan…de dragoste”, pe scena Teatrului Național din București.

Artistul a fost aplaudat la scenă deschisă, având invitați de seamă, precum Sanda Ladoși, Monica Anghel și i-a adus un tribut frumos Laurei Stoica. A interpretat chiar celebra piesă „Un actor grăbit”, în duet, Temișan pe scenă și regretata artistă pe fundal, ca și când ar fi fost acolo, lângă el, moment care l-a emoționant extraordinar de tare, iar sala a fost în lacrimi.   

Dora, fiica lui Temișan, are 12 ani. foto: Click!
Dora, fiica lui Temișan, are 12 ani. foto: Click!

Cu acest concert continui șirul concertelor  de muzică bună pe care le-am început cu niște ani în urmă, de data asta au frecvența mai bună. Și după cel din noiembrie, Iubire de NOIembrie, pe cel  de aseară l-am avut de dragoste, pentru că e la trei zile după Dragobete. M-am bucurat de o sală atât de caldă, un public atât de dornic și nu puțini au  fost dintre cei care au fost și în noiembrie la concert, ceea ce înseamnă că dorința există și oamenii au nevoie de evadarea asta și de întoarcere la calitate”, ne-a mărturisit pentru Click!, Aurelian Temișan.

Din sală, artistul a fost urmărit îndeaproape de nume mari ale scenei românești precum Horia Moculescu , alături de care a făcut glume pe tot parcursul spectacolului, Gabriel Cotabiță, Stela Enache și mulți alți cunoscuți. Marii absenți ai serii au fost Marius Țeicu și Angela Similea, care, la concertul din luna noiembrie de anul trecut, au fost un deliciu și pentru public, nu doar pentru Aurelian Temișan.

Monica Anghel arată impecabil. foto: Click!
Monica Anghel arată impecabil. foto: Click!

Am avut invitați precum Stela Enache, Gabriel Cotabiță, Ciprian Rogojan (Cici de la Sistem), George Hora, Horia Moculescu, Andreea Andrei care cu Maia, nepoata lor, fata lui Andrei Tudor, au stat în sală, și pe scenă l-am avut pe Andrei Tudor dirijor și pe Ionel Tudor la pian, deci neamul Tudorilor a fost cu mine luni seară. Mi-a lipsit motivat Marius Țeicu, pentru că e foarte răcit, dacă era și Marius, eram și mai împlinit! Și a mai lipsit Angela Similea pe care am invitat-o dar avea deja o invitație la un alt spectacol”, ne-a mai spus Temi.

Temișan a avut invitați de top. foto: Click!
Temișan a avut invitați de top. foto: Click!

Cât despre momentul in memoriam Laura Stoica, juratul de la “Te cunosc de undeva” a fost vizibil emoționat. Rămâne însă cu regretul că i-ar fi plăcut să o aibă alături de el pe scenă pe artistă.

Duet în memoriam Laura Stoica

Momentul cu Laura Stoica... Mă doare că trebuie să cântăm despre  sau din repertoriul cuiva care nu mai e. Mă doare dar oamenii nu trebuie să uite niciodată aceste voci. Au „obligația" de a asculta și reasculta această muzică bună indiferent când a fost scrisă ea, indiferent cine a cântat-o, atâta timp cât cine a cântat-o a transmis 100% publicului din suflet, din inima, din tot ce înseamnă dor de artist, a transmis mesajul către public. De aceea am făcut acel moment aseară cu Laura Stoica, dar fără Laura Stoica. Atâta s-a putut. Aș fi vrut să am duet cu ea, dar se pare că timpul nu a vrut! Am avut-o pe Sanda Ladoși în scenă, am avut-o pe Monica Anghel. O mare plăcere!”, a mai adăugat Temișan care, deși s-a emoționat la toate momentele pregătite cu atenție pentru acest spectacol, a trăit cea mai mare fericire atunci când pe scenă, la brațul său, a urcat Dora, nimeni alta decât fiica lui și a actriței Monica Davidescu, în vârstă de 12 ani. Împreună au pregătit o piesă specială dedicată mamei, că tot se apropie cu pași repezi și ziua de 8 Martie.

Cea mai mare surpriză și în special  pentru toate cunoștințele noastre, rudele, finii și cine a mai fost în  sală din partea noastră, a fost prezența Dorei. Nimeni nu a știut că trebuie să cânte și Dora. Adică eu am creat acest moment special pentru cei care au măicuță și vor să  mulțumească, de aceea am și ales melodia "Măicuță, îți mulțumesc!", din repertoriul lui Dan Spătaru”, a încheiat, pentru Click, Aurelian Temișan.

image
image
image
image
image
image
banner carmen trandafir fiica png
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg