Monica Davidescu, despre căsnicia cu Aurelian Temișan: „Toată lumea a crezut că divorțăm”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

 Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton. Cei doi artiști sunt împreună de 23 de ani și se iubesc la fel ca-n prima zi.

Recent, întreg showbiz-l a luat foc atunci când s-a scris că Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt protagoniștii „Divorțului anului”. Actrița Monica Davidescu a lămurit odată pentru totdeauna confuzia creată.

Monica Davidescu: „Nu avem un anume secret în căsnicie!”

Divorțul anului în ce ne privește este doar un spectacol. Am pus astfel mai multe semne de întrebare prietenilor noștrii și spectatorilor care ne urmăresc. Este însă vorba doar un spectacol, în care se râde mult și se cântă mult. Mergeți să-l vedeți!

La fiecare divorț se tot zicea prin presă: divorțul anului, al secolului. Și am zis: haide să facem și noi un spectacol pentru că tot e la modă! Din cauza acestui titlu toată lumea a crezut că divorțăm. Nu avem un anume secret în căsnicie”, a lămurit situația din cuplu actrița Monica Davidescu.

„Divorțul anului” este o piesă de teatru adaptată de marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru în perioada anilor ’70.

Piesa, care se bucură de un mare succes la acest moment, tratează, în mod comic și ironic, cu accente dramatice relația soț- sotie, a unor oameni ce se îndreaptă spre “a treia tinerețe’’ și care se afla prinși în vârtejul “ipocriziei conveniențelor moderne”.

Distribuția în ordinea apariției în scenă este următoarea: Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Aurelian Temișan. Regia este semnată de Ovidiu Cuncea, scenografia este creată de Gabi Albu, iar costumele sunt realizate de Ellida Toma.

Monica Davidescu nu are operații estetice, la 50 de ani

Actrița Monica Davidescu arată incredibil de bine pentru vârsta ei. A împlinit anul trecut 50 de ani și se poate lăuda că nu a trecut niciodată până acum pragul vreunei clinici de înfrumusețare. Nu ar nici o operație estetică și etalează un trup de gazelă.

Pentru cum arăt, trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu. M-a înzestrat cu o genă bună. Degeaba faci eforturi, dacă gena nu te ajută. Dar și eu am mare grijă să păstrez și să conserv ceea ce mi-a fost dăruit de natură”, a spus Monica Davidescu, la interviurile Click! Live.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net