Cristina Ciobănașu, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre despărțirea de Vlad Gherman: „Ascultam muzica noastră și plângeam la volan”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format timp de 10 ani unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, însă când toată lumea se aștepta mai puțin, cei doi au anunțat separarea. Abia la doi ani de la despărțire, Cristina Ciobănașu a declarat ce s-a întâmplat, de fapt.

Cristina Ciobănașu a vorbit despre despărțirea de Vlad Gherman Foto: captură video TikTok
Cristina Ciobănașu a vorbit despre despărțirea de Vlad Gherman Foto: captură video TikTok

Cristina Ciobănașu a făcut mărturisiri despre separarea de Vlad Gherman

Invitată în podcastul moderat de Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”, Cristina Ciobănașu a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Vlad Gherman. Cei doi au luat prin suprindere cu vestea că nu mai sunt împreună și au anunțat că vor rămâne prieteni în continuare, însă multă lume nu știa cum va putea fi posibil. Și iată că, abia aum Cristina Ciobănașu a dezvăluit că l-a convins cu greu pe Vlad Gherman că pot rămâne în relații bune după o relație de nouă ani.

Cristina Ciobănașu: „El nu înțelegea cum putem rămâne prieteni"

„Tot procesul ăsta ne-a făcut să ne dăm seama că noi am trăit atât de multe lucruri împreună și am crescut împreună, încât ar fi foarte nasol pentru noi pe viitor, pentru amintirile noastre, pentru ceea ce vom fi, ar fi păcat să o rupem brusc și fiecare să își vadă de ale lui. Eu una mi-am dorit foarte mult, el a înțeles după.

El nu înțelegea cum văd eu varianta asta de a ne înțelege după despărțire plauzibilă, el nu înțelegea. Am încercat să-i explic, i-am zis că o să putem, o să se poată. Dar să-mi spună dacă nu își dorește, pentru că eu nu pot să forțez un om să facă ceva ce nu vrea", a declarat Cristina Ciobănașu. 

Cristina Ciobănașu: „Ascultam muzica noastră și plângeam la volan"

Cristina Ciobănașu a spus că Vlad a fost mult mai dărâmat de despărțirea lor și a și arătat-o mai mult. Ea și-a dus suferința în liniște, fără a-și face publică durerea.

„Eu am preferat să îmi duc suferința și etapa asta de despărțire în liniște, în propria carapace, pentru că nu mi-a plăcut niciodată ideea de a-ți spăla rufele în public, dar nu asta era de fapt, că noi nu ne spălam rufele în public.

Eu nu am fost atât de puternică, încât să pot să vorbesc în perioada aia public despre ce simt, ce trăiesc, cât de dărâmată sunt, cât de greu îmi e să mă trezesc, că nu pot să adorm, că mă uit pe poze cu amintiri, că ascult muzica noastră și plâng la volan. N-am putut. Mai ales că îmi doream ca oamenii să treacă peste decizia noastră din plan personal să putem să ne continuăm carierele”, a mai precizat actrița.

Ce părere are actualul iubit despre relația profesională dintre Cris și Vlad

După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina îl are ca iubie pe Alex Mureșan, un medic stomatolog. Bărbatul s-a confruntat cu micile confuzii făcute de fanii Cristinei.

Actrița spune că iubitul ei nu a fost deranjat de acest lucru. Alex este un om matur care înțelege legătura profesională dintre iubita lui și Vlad Gherman. Și, cel mai important, înțelege cât de dificil este să te dezobișnuiești cu anumite detalii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net