Cum l-a vindecat Oana Moșneagu pe Vlad Gheman după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am venit cu traume și anxietăți”

Ultima actualizare:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au logodit, pe 11 august, la sfârșitul spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, în care joacă amândoi. Actorul a povestit că a planificat în detaliu fiecare amănunt al ineditei cereri în căsătorie și a anunțat că urmează și nunta în curând.

La puțin timp după emoționanta cerere în căsătorie, făcută chiar pe scenă, Vlad Gherman (30 de ani) a publicat un vlog pe YouTube și a povestit cu lux de amănunte cum s-a pregătit pentru acest moment, carea luat-o prin surprindere până și pe iubita sa, Oana Moșneagu (33 de ani).

„Am cerut-o pe Oana după doi ani de relație. A fost probabil cel mai emoționant moment din viața mea. A fost și posibil cel mai curajos moment din viața mea. Mi-am asumat ca cererea în căsătorie să fie în fața spectatorilor.

Toți cei care au venit să vadă spectacolul «Îmblânzirea scorpiei» au asistat la acest moment. Până în punctul ăsta, am trecut prin foarte multe etape, foarte multe momente în care m-am gândit: «Cum? Când și unde ar fi momentul potrivit să fac pasul ăsta?»

Așa că am vorbit cu Anca Sigartău. Ne-am gândit că urma premiera pentru «Îmblânzirea scorpiei» și cu atât mai frumos era că spectacolul se încheia cu un monolog despre dragoste, un monolog pe care Oana îl spune. Din punctul ăla a început totul. Din momentul ăla, am început să mă ocup, să caut inel”, și-a început povestea Vlad Gherman, pe Youtube.

Cât de greu i-a fost să găsească inelul perfect

Vlad Gherman a dezvăluit că a fost o adevărată aventură să găsească inelul potrivit pentru logodnica sa, Oana.

„Am vorbit cu una dintre cele mai bune prietene ale Oanei și am rugat-o:«Te rog, ajută-mă. Spune-mi. Oare ți-a zis Oana, mai în joacă sau mai în serios, cam cum și-ar dori să arate inelul?» Într-un final, cu ajutorul a două prietene am reușit să găsesc inelul potrivit, dar stresul era așa de mare pentru că parcă aveam dubii.

«Sigur ăsta o să îi placă. Dacă o să zică ceva? Oare o să îmi spună dacă nu îi place?» Foarte multe gânduri m-au încercat. Nu vă mai spun cât de stresat eram pentru că trebuia să pregătim și spectacolul, plus să scoatem premiera.

Aveam repetiții până dimineața, Oana era foarte stresată pentru că avea un rol important și greu. Era stresată, nu prea dormea… Era o perioadă extrem de aglomerată și în capul meu începeau să se ridice tot felul de întrebări. <<Oare e momentul potrivit?>>, <<Oare să mai amân?>> Eu deja vorbisem cu prietenii, cu familia...

Ca să nu mă dau de gol nici pe ultima sută de metri, am început, în casă, să scriu niște texte, un fel de continuare a spectacolului, practic să nu ies din personaj și să mai spun și eu ceva despre dragoste pentru că preluam ștafeta de la Oana, de la personajul ei, care vorbea despre dragoste în general. A fost unul dintre cele mai emoționante și frumoase momente din viața noastră”, a mai spus actorul.

Vlad Gherman: „Amândoi am venit cu traume și anxietăți din relațiile anterioare. Oana m-a schimbat!”

După despărțirea dureroasă de Cristina Ciobănașu, Oana fost femeia care l-a ajutat să se maturizeze și să meargă mai departe.

„Oana este persoana care m-a schimbat, care m-a ajutat să fiu un om mai bun și amândoi am venit cu traume dobândite în relațiile anterioare. Nu a fost ușor și niciodată nu este ușor. Dragostea înseamnă muncă și amândoi ne dorim să fim fericiți.

În ăștia doi ani, mi s-a schimbat percepția asupra mai multor lucruri. Gândesc mai lucid, am răbdare mai multă, am grijă mai mare de mine și nu numai. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am aplicat niciodată și în relația asta am avut timp și a avut și Oana disponibilitatea de a mă susține și de a fi alături de mine și în momentele în care nu eram cea mai comodă persoană.

A spus DA, așa că pregătiți-vă de nuntă!”, a mai spus Vlad Gherman.

La finalul vlogulului, actorul a publicat întreg momentul emoționant al cererii în căsătorie.

După logodnă, au mers la bunicii Oanei

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să sărbătorească logodna la bunicii actriței. Au vrut să aibă câteva zile de relaxare și de liniște, în sânul familiei, mai ales că era și ziua bunicii actriței.

Oana a ajutat-o pe bunica ei la treburile din bucătărie, iar Vlad a filmat-o în timp ce făcea sarmale, lăudându-și viitoarea soție pentru talentul și priceperea la gătit.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut în 2019, atunci când actrița s-a prezentat la castingul pentru serialul „Fructul Oprit”.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net