Trucul genial pentru a curăța petele de pe pereți! Un ingredient banal ne poate salva camera

Dacă vă numărați printre românii care s-au confruntat cu pete pe pereți, atunci știți, cu siguranță, cât de dificil poate fi să scăpăm de acestea. Iar atunci când sunt mult prea vizibile și extinse, chiar ne putem teme că vom ajunge în situația de a fi nevoiți să văruim din nou camera! Din fericire, există un truc ingenios care ne poate scăpa mult mai ușor de problemă!

Pereții se pot păta foarte ușor, iar petele sunt greu de scos / foto: IStock
Pereții se pot păta foarte ușor, iar petele sunt greu de scos / foto: IStock

Cu siguranță că știm deja cu toții cât de multe bătăi de cap ne pot da petele de pe pereți. Fie că i-am scăpat din vedere pe cei mici, iar aceștia au început să deseneze pe pereți, sau ne-am împiedicat prin casă și farfuria cu mâncare pe care o aveam în mână a plonjat direct în perete, aceste pete pot fi foarte greu de scos și, din păcate, aproape imposibil de ignorat. Ei bine, atunci când suntem în această situație, putem apela la diferite soluții chimice, sau, dacă problema pare mult prea mare, chiar ne putem gândi să vopsim, din nou, camera.

Însă, dincolo de aceste soluții radicale există și un truc mult mai simplu, care ne poate scăpa de problemă! Mai precis, este vorba despre utilizarea unui ingredient banal, perfect pentru a scăpa de aceste pete! Bicarbonatul de sodiu ne poate fi un aliat de nădejde atunci când facem curățenie, iar el poate chiar să ajute și cu scosul petelor de pereți!

Bicarbonatul de sodiu ne poate scăpa de petele de pe pereți

Mai precis, pentru a pune în practică acest truc genial, tot ce vă trebuie este puțin bicarbonat de sodiu, apă, un recipient în care să amestecați aceste două ingrediente și o perie moale. Amestecați aproximativ o cană de apă pentru trei lingurițe de bicarbonat, până aveți o pastă groasă. Apoi, folosind o cârpă, acoperiți pata de pe perete cu acest amestec, aproximativ 15 minute.

După ce a trecut timpul necesar, curățați locul pătat cu peria moale, însă, aveți grijă să nu deteriorați vopseaua de pe perete! Apoi, utilizați o cârpă curată, înmuiată în apă, pentru a îndepărta bicarbonatul, iar, după aceea, ștergeți totul cu altă cârpă, uscată.

În mod normal, pata de pe perete ar trebui să dispară, dacă folosiți acest truc ingenios!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net