Ce s-a întâmplat cu Irinuca, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Decizia radicală luată de fiica fostului afacerist

În urmă cu aproape 2 săptămâni, Irinel Columbeanu a ajuns la azilul Sfântul Ioan, acolo unde și-a petrecut ultima perioadă din viață și tatăl său. Răpus de datorii și sătul să-i mai fie teamă că nu are cu ce să-și plătească chiria, fostul afacerist s-a resemnat. Se simte mai liniștit așa, spune el...

Irinel și Irinuca Columbeanu
Irinel și Irinuca Columbeanu

Irinuca Columbeanu și-a șters pagina de Instagram

După ce Irinel Columbeanu a ajuns la azi, fiica lui, Irinuca, a luat o decizie radicală. Adolescenta care urmează să împlinească 18 ani a ales să-și șteargă pagina de Instagram, astfel că, la o simplă căutare a numelui său pe rețeaua de socializare, apare următorul mesaj:

„Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă. Este posibil ca linkul pe care l-ai accesat să nu fie valid sau ca pagina să fi fost ştearsă. Mergi înapoi la Instagram”.

Irinuca Columbeanu și-a șters pagina de Instagram
Irinuca Columbeanu și-a șters pagina de Instagram

Deși nu mai postase de mai bine de un an vreo fotografie sau vreun story, Irinuca a decis să închidă de tot contul de pe rețeaua de socializare. Culmea, în ultima vreme, fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor era întrebată tot mai des, în comentarii, când are de gând să revină cu postările. Niciun răspuns, însă. 

Același lucru putem să-l spunem și despre mama ei, Monica Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai este demult activă pe Instagram, ultima ei postare apărând pe data de 24 octombrie 2022, adică în urmă cu aproape un an. Nu se știe, însă, de ce niciuna din cele două nu mai postează absolut nimic în social media. 

Irinel Columbeanu speră să fie vizitat de fiica lui la azil

În urmă cu doar 2 zile, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, Irinel Columbeanu a mărturisit că a fost sunat de fiica lui, Irinuca și că și-a scris câteva mesaje și cu fosta soție, Monica Gabor. Resemnat cu viața pe care a ajuns să o ducă, fostul afacerist speră din toată inima ca fiica lui să nu-l uite și să-l viziteze și la azil.

„Irinuca m-a sunat. Și Monica mi-a scris... Am comunicat în acest mod, scris și verbal, cu amândouă. Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita...”, a povestit acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net