Ce diferență de vârstă era între Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Câți ani avea Monica atunci când s-a cuplat cu el

De-a lungul anilor s-a vorbit extrem de mult despre vârsta pe care o avea Monica Gabor, în momentul în care a început relația cu fostul milionar Irinel Columbeanu. Până acum, cifra care s-a vehiculat cel mai mult era 17, ea fiind, astfel minoră. Cu toate acestea, se pare că adevărul ar fi cu totul altul, după cum spune chiar Irinel Columbeanu.

Cei doi au împreună o fetiță
Cei doi au împreună o fetiță

S-a vorbit extrem de mult în spațiul public, de-a lungul anilor, despre vârsta pe care o avea Monica Gabor, în momentul în care ea și fostul milionar Irinel Columbeanu au intrat într-o relație.

După cum poate că ne și amintim, s-a vorbit foarte mult că tânăra avea o vârstă fragedă la acel moment, de numai 17 ani. Însă, în cartea sa, Irinel Columbeanu spune că situația stă cu totul altfel, în realitate. Astfel, în al doilea volum scris de fostul milionar, el neagă acuzațiile cum că ar fi fost într-o relație cu Monica Gabor în timp ce aceasta era încă minoră.

Ce vârstă avea Monica Gabor atunci când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu

„Ili fu imediat nevoit să dea piept cu efectele declanșării unei noi campanii din presa scrisă împotriva sa, prima de când avusese loc marea împăcare pe spațiile de birouri din blocul din Piața Victoriei de ascum patru ani, la sfârșitul anului 2001. Articolul începea cu o recapitulare a diverselor ipostaze în care fusese el surprins alături de Monica pe parcursul ultimei veri, pe care Ili le-ar fi etichetat ca fiind romantice, dar articolul le prezenta drept scandaloase din cauza faptului că era ea „era elevă” (adevărat!), „și pe deasupra, și minoră” (Fals! Ea se născuse 8 ianuarie 1987, și nu 1988, așa cum se scria. Fake news cu nonșalanță! Deci împlinise 18 ani cu mult înainte la Ili să o cunoască)”, scria Irinel Columbeanu în cartea sa.

Între timp, cei doi au făcut împreună o fetiță, Irinuca. Însă, în cele din urmă, povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu, după cum ne și amintim, a ajuns la final. Între cei doi este o diferență de vârstă de 30 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net