Ion Cassian, directorul azilului în care stă Irinel Columbeanu, detalii cutremurătoare despre fostul afacerist: „A făcut 2 AVC-uri. Nu are voie să...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, unde este internat Irinel Columbeanu de o săptămână, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a fostului afacerist.

Irinel Columbeanu (66 de ani) împărtășește soarta crudă a tatălui său, la bătrânețe. Fostul mare afacerist se află internat, de o săptămână, în azilul de la Ghermănești, unde și-a trăit ultimele clipe de viață și tatăl său. Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, a făcut declarații în exclusivitate, pentru Click!, despre starea de sănătate precară a lui Irinel Columbeanu, ajuns acum falit.

Bătrănețe, haine grele! Fostul afacerist Irinel Columbeanu, ajuns acum în sapă de lemn, se află internat de o săptămână în azilul de la Ghermănești, acolo unde și-a dat obștescul sfârșit și tatăl său, Ion Columbeanu, în urmă cu 7 ani.

Columbeanu a pierdut toată averea și a ajuns falit, în ultimii ani. Palatul de la Izvorani s-a transformat în scrum, iar acesta a ajuns să trăiască de azi pe mâine, într-o garsonieră modestă din cartierul Colentina.

Columbeanu, cazat singur în cameră la azil

Starea lui de sănătate s-a degradat în ultima vreme, după ce Columbeanu a suferit nu mai puțin de două AVC-uri.

A rămas singur pe lume după ce fiica lui, Irina, a plecat în America la mama ei, Monica Gabor și nu mai are cine să-l îngrijească la bățrânețe. Fără bani și cu probleme de sănătate mari, Columbeanu a ajuns la azil, în urmă cu o săptămână.

Ironia sorții, Irinel este internat la același azil în care și-a trăit ultimele clipe ale vieții și tatăl său, Ion Columbeanu.

Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, unde a locuit, de altfel, și creatoarea de modă Zina Dumitrescu în ultima partea a vieții, a făcut declarații cutremurătoare, în exclusivitate, pentru Click!, despre starea de sănătate precară a lui Irinel Columbeanu, care beneficiază de tratament și îngrijiri speciale în azilul de la Ghermănești.

Columbeanu a fost cazat intr-o cameră în regim single, la etaj, și este monitorizat îndeaproape, din punct de vedere al sănătății, zi și noapte.

Ion Cassian: „A făcut nu unul, ci două accidente vasculare”

Domnul Columbeanu este internat de o săptămână la noi, la azil, și este ok la acest moment. El a făcut nu unul, ci două accidente vasculare, unul anul trecut și altul de dată mai recentă. Dar, este ok, comunică, nu are probleme mintale.

Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate.

Are camera lui, stă singur, are tot confortul aici. Nu e aceeași cameră pe care a avut-o Zina, este undeva la alt etaj.

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tal lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență ”, a declarat Ion Cassian, în exclusivitate pentru Click!

Viața lui Irinel Columbeanu a fost ca un carusel. A ajuns de la mărire, la decădere! De la o avere impresionantă și un palat imens la Izvorani, fostul milionar a ajuns să aibă mari probleme financiare și să locuiască într-un apartament modest, din Colentina.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți din anul 2006 până în 2011, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe, Irina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net