Tudor Chirilă o pregătește intens pe Alexandra Căpitănescu pentru trofeul Vocea României. „Am ales piese beton"

Ultima actualizare:

Cu doar câteva ore înainte de marea finală de la Vocea României, Tudor Chrila, antrenorul care a câștigat de cinci ori trofeul celui mai urmărit show de televiziune, le mărturisește fanilor cum o pregătește pe Alexandra Căpitănescu pentru marele premiu de 100.000 de euro. Dezvăluie că i-a ales unele dintre cele mai apreciate piese, dar care pun în valoarea și calitățile interpretative ale tinerei de 20 ani. Ea va urca pe scenă alături de Vlad Musta, Melisa Antonesi și Alex Maxim care îi au ca antrenori pe Irina, Theo Rose și Horia Brenciu și Smiley.

Tudor Chirilă și Alexandra Căpitănescu. Sursă foto: Facebook/Tudor Chirilă
Tudor Chirilă și Alexandra Căpitănescu. Sursă foto: Facebook/Tudor Chirilă

„Am ales piese care însumează două miliarde de vizualizări”

O imagine din timpul pregătirilor a fost dezvăluită de Tudor Chirilă pe pagina lui de facebook. În fotografie artistul este așezat la pian, iar eleva lui în picioare. Lucrează intens pentru ca Alexandra să impresioneze la fel ca și până acum cu vocea și prezența ei scenică.

„Ieri am fost corepetitor. Glumesc, nu le am cu pianul. Voiam doar sǎ zic cǎ avem emoții, cǎ am ales piese beton şi că adunate, vizualizǎrile lor doar pe youtube sunt peste 2 miliarde. Ce sǎ fie, oare?”, scrie Tudor Chrilă.

„Pentru cei care nu o cunoaşteți încă sau nu ați auzit-o cântǎnd, ea este Alexandra Cǎpitǎnescu din Galați, 20 de ani, iubeşte rockul şi cântǎ de toate.

Las un link cu unul din momentele ei din semifinale. Ne vedem joi, pardon, vineri:)”, este mesajul artistului care însoțește fotografia cu cei doi.

Postarea lui Tudor Chirilă a adunat peste 8.000 de reacții și sute de comentarii. 

Cine este Alexandra Căpitănescu 

Alexandra Căpitănescu are 20 ani și este din Galați. În prezent, este sudentă la Facultatea de Fizică și își dorește să devină fizician medical.

Are de mică o pasiune puternică pentru muzică, iar d emic copil a fost fascinată de sunetul păsărilor.

În 2019 ea a participat la show-ul „Românii au talent”, iar Smiley a fost și atunci foarte impresionat de vocea ei. A a interpretat o piesă de la Janis Joplin, iar jurații au fost foarte încântați de calitățile ei vocale cât și de prezența scenică.

„Reușea să transmită cu toată ființa ei și era în lumea ei. Sunt puțini oameni cărora nu le pasă de public”, a spus juratul Mihai Petre.

Atunci, Smiley i-a spus că o așteaptă în echipa lui la Vocea României, dar o dată ajunsă aici, Alexandra a ales echipa Tudor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net