Moment indecent la Vocea Românie! Irina Rimes, pipăită pe fund de Tudor Chirilă. Cum a reacționat cântăreața

Tudor Chirilă, atingeri indecente alături de Irina Rimes la Vocea României! Totul s-a întâmplat în cadrul show-ului din care cei doi fac parte din juriu. Mai exact, cântărețul a decis să arate publicului cum erau bairamurile din anii '80. Artistul a arătat cum băieții invitau fetele prima data la dans. Totul s-a întâmplat pe scena de la Vocea României, iar momentul a fost unul delicios care a amuzat copios publicul.

Moment indecent la Vocea Românie! Foto: colaj Click!/captură Pro TV
Moment indecent la Vocea Românie! Foto: colaj Click!/captură Pro TV

Moment ireal la Vocea României

„Deci veneai, te învârteai în jurul ei, te gândeai poate mă refuză, nu mă refuză, hai să...Ea se uita și ea la tine și la un moment dat: vrei să dansezi te rog frumos?”, a spus Tudor jucând rolul unui tânăr de la bairamurile de pe vremuri.

„Bine, oricum n-am cu cine”, a spus Irina intrându-și în rol.

O luai erai și puțin apțiguit și începea celebrul blues, pe atunci i se spunea bluez, te lipeai de ea. Ea ținea mâinile în jos și tu o mică încercare îi puneai mâna pe umăr, mâna ei, dacă erai destul de beat. Se dansa și fiți atenți, aici era important...” a spus Chirilă, chiar în timp ce își ducea mâinile pentru a o atinge pe Irina Rimes pe fund. Imediat însă Irina i-a dat mâna la o parte.

Și ușor, ușor se întâmpla ceva hormonal și tu începeai să dansezi din ce în ce mai așa...” a spus Chirilă îndepărtându-și bazinul de Irina, făcând o aluzie amuzantă. 

„Tu Irina, stai normală, ca la tine nu se întâmpla nimic hormonal, doar la băiat”, a mai adăugat actorul în timp ce își interpreta rolul cu succes.

Tudor Chirilă, atingeri indecente la Vocea României! 

În jocul lor a intrat imedia și Horia Brenciu care a luat microfonul și a început să cânte, imitând atmosfera de fundal a bairamurilor de pe vremuri.

„Venea și bețivul din clasă care credea că știe să cânte.” a mai spus Chirilă. „Și se oprea cântecul, dar tu nu te opreai pentru că așteptai următorul cântec și o țineai strâns. Hai că pleacă dracu, o pierd”, a mai adăugat artistul, în timp ce Horia a început un adevărat show pe scenă.

Tudor Chirilă a mai spus că cel mai important cântec era „Take my Breath Away”, celebra piesă de la Berlin, pe care, pe atunci ei credeau că se numește „Take my brother's way”, amintind de faptul că nu stăteau așa bine la capitolul engleză pe când erau mici.

Smiley a intrat și el în horo - Foto: captură Pro TV
Smiley a intrat și el în horo - Foto: captură Pro TV

Ulterior pe scena de la Vocea României a început un adevărat spectacol întrucât Theo și Smiley s-au alăturat interpretând rolul cuplului timid care nu se încumeta la atingeri îndrăznețe. 

„Și cel mai câștigat era cântărețul care le agăța pe toate! Vino, pisi, cu mine!”, a spus Horia, plecând cu Irina de pe scenă și încununând în cel mai comic mod „piesa de teatru” pe care jurații au jucat-o pe scenă. 

Tot acest episod savuros s-a petrecut în ultimul episod de la Vocea României!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net