Încă o lovitură pentru Pescobar! Taverna Racilor din Snagov a ars din temelii

Un incendiu puternic s-a iscat în cursul serii de sâmbătă seară la un restaurant din zona pontonului din Snagov. Se pare că localul afectat este chiar Taverna Racilor, deținută de către omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut și ca „Pescobar”.

Restaurantul a ars din temelii / foto: Facebook
Restaurantul a ars din temelii / foto: Facebook

Din păcate, potrivit acestuia, se pare că localul a ars din temeli. Vestea bună, potrivit anunțului făcut chiar de către „Pescobar” într-o postare pe rețeaua de socializare TikTok, este că nimeni nu a fost rănit, având în vedere că incendiul a izbucnit în toiul nopții.

„A luat foc toată locația, nu e niciun fel de victimă, nici nu avea de unde că a luat foc noaptea. Avem doar pagube materiale. A ars din temelii, toată locația. Asta este, a luat foc, se face la loc, viața merge îaninte”, a spus acesta în postarea sa, potrivit celor de la g4media.ro.

Imediat ce incendiul a fost raportat autorităților, la fața locului s-au deplasat rapid 9 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD, cât și o autospecială de descarcerare. Se pare că focul deja cuprinsese acoperișul clădirii, atunci când pompierii au ajuns la locul incendiului.

A ars Taverna Racilor din Snagov

Se pare că focul s-a extins pe o suprafață de 500 de metri, iar deși în interiorul restaurantului încă mai erau 13 persoane, acestea nu au fost rănite și au reușit să se autoevacueze din local, până la sosirea pompierilor.

„Nu sunt victime. Arderea se manifestă generalizat la nivelul acoperișului. Acționăm cu autoscara pentru stingere de la inălțime și de pe două laturi ale cladirii”, au comunicat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București.

Paul Nicolau, care se afla în drum spre Constanța, pentru a se întâlni cu arhitecții care lucrează la Vila Minerva, a mai declarat că se vor repara toate pagubele provocate de incendiu. „Totul se reface. Bine că e iarnă acum. După ce am renovat din temelii locația din Snagov… dar vom reface tot”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net