Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte Andra, Inna sau Loredana Groza de Revelion. Vedetele câștigă o mică avere

Ultima actualizare:

Cântăreții sunt extrem de solicitați mai ales în ocazii festive, fiind obișnuiți să petreacă sărbătorile de iarnă pe drumuri, pentru a încânta publicul. Și cum în această perioadă cererea pentru concerte este foarte mare, și tarifele artiștilor sunt pe măsură. Iată cât te costă să îți cânte Andra, Inna, Antonia sau Loredana Groza, de Revelion.

Pe câți bani cântă, de Revelion, vedetele de la noi / Foto: Colaj Instagram
Pe câți bani cântă, de Revelion, vedetele de la noi / Foto: Colaj Instagram

Inna, Andra, Antonia și Lidia Buble sunt printre cele mai dorite artiste de Crăciun și Revelion, iar tarifele sunt duble față de altă perioadă a anului, având în vedere că este vorba de sărbătorile de iarnă, iar majoritatea românilor sunt liberi. Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte vedetele de la noi în noaptea dintre ani?

Ce tarife au artiștii de Revelion

Ei bine, cea mai scumpă artistă este Inna. Pentru un program artistic, cântăreața cere nici mai mult nici mai puțin de 35.000 de euro. În noaptea dintre ani spre 2024, Inna va susține un concert la un hotel din Egipt.

Și cea mai apreciată cântăreața din România ia o sumă destul de mare pentru a cânta la eveniment. Andra cere o sumă consistentă pentru un concert alături de formația sa, aproximativ 20.000 pentru două ore, deci 10.000 de euro pe oră. Aceeași sumă o ia și trupa Holograf, 20.000 de euro, bani care se împart între membrii formației, căci Dan Bittman merge alături de instrumentiștii săi peste tot. Tot 20.000 de euro cere și Cheloo, care apare pe scenă alături de colegii săi.

Pentru o oră și jumătate de cântat, 90 de minute, Irina Rimes, jurată la Vocea României, cere 15.000 de euro. Antonia ia 12.000 de euro, iar Lidia Buble cere 10.000 de euro pentru 90 de minute, adică tot o oră și jumătate. 

Probabil surprinzătoare este suma cerută de Loredana Groza. Deși are un renume în lumea artistică din România, nu cere atât de mult pe cât s-ar crede. Pentru o oră de cântat live, însă nu singură, ci cu trupa Agurida, artista ia 10.000 de euro, bani care se împart. Pe recital, Pepe, Ruby, Alina Eremia și Alex Velea iau aceeași sumă: 8.000 de euro.

Cât cer maneliștii și interpreții de muzică populară

Dacă vrei să îți cânte în noaptea dintre ani interpreții de muzică populară sau maneliști, află că aceștia au tarife mai mici. Spre exemplu, pentru o oră în noaptea de Revelion, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț iau aceeași sumă, undeva la 10.000 de euro. Vali Vijelie cere, tot pentru o oră, suma de 15.000 de euro. Adi Minune, unul dintre cei mai mari maneliști de la noi, face spectacol timp de 60 de minute pentru circa 12.000 de euro, iar Nicu Paleru, pentru trei ore, cere 20.000 de euro.

De asemenea, Carmen de la Sălciua ia pentru o oră 5.000 de euro, iar Armin Nicoară și Claudia Puican cer pentru 2 ore suma de 10.000 de euro. Adi de la Vâlcea ia 12.000 de euro pentru trei ore de cântat, în timp ce Jean de la Craiova percepe un tarif de 20.000 de euro, pentru patru ore. Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Veta Biriș, Steliana Sima, Laura Lavric sau Gheorghe Turda iau 4.000 de euro pe fiecare recital, potrivit BZI.ro.

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai ieftini artiști

Mihai Trăistariu poate fi considerat unul dintre cei mai ieftini artiști și asta deoarece, pentru un spectacol, cântărețul cere doar 1.500 de euro. Artistul va susține șase spectacole în noaptea dintre ani, toate la noi în țară, primul la Sinaia, apoi la Predeal.

„Nu mai plec în Bulgaria, ca anul trecut. Voi cânta la Sinaia și la Predeal. Am mai susținut recitaluri acolo și mi-a plăcut. Va fi o noapte plină, dar bănoasă. Onorariul meu rămâne de 1.500 de euro plus TVA, înmulțit cu șase spectacole, care înseamnă 9.000 de euro”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net