Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice. Trucurile prin care se menține tânără: „Sunt foarte simple...”

Loredana Groza la 53 de ani este o prezență superbă în showbiz! Deosebit de apreciată în lumea muzicii și a divertismentului din România, artista se laudă cu un aspect fantastic. Cu o personalitate puternică și un stil unic, a devenit o figură emblematică și pare că pe zi ce trece, întinerește! Artista ne arată mereu că frumusețea și stilul nu au legătură cu vârsta. Loredana demonstrează că respectul față de sine și grija pentru propria persoană fac ca vârsta să fie doar o cifră, iar apariția noastră să strălucească în orice etapă a vieții. Recent, artista a spus adevărul despre operațiile estetice și trucurile prin care se menține tânără.

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice
Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

Gura lumii, nici pământul n-o astupă, spune o vorbă din popor. Că e nonconformistă, extravagantă sau că are operații estetice. Loredana a fost mereu ținta reutăților. În același timp, se bucură de susținerea necondiționată a fanilor și în ciuda bârfelor, artista este extrem de pozitivă și plină de viața, bucurându-se de cariera sa.

Loredana este foarte admirată pentru fizicul ei, pe care îl întreține bine la sală. Cât despre chipul ei fără vârstă, vedeta a făcut câteva dezvăluiri într-un interviu pentru revista VIVA!, în care a vorbit despre operațiile estetice și trucurile de frumusețete pe care le adoptă! Contrar așteptărilor să știți că totul ține de mentalitate, după cum a mărturisit vedeta.

„Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă.

Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Tocmai de aceea trebuie să fim mai buni, să nu îi judecăm pe cei din jur şi să facem orice facem cu pasiune, din tot sufletul, să ne dedicăm și unui lucru important, dar și unuia banal.

Doar atunci când reuşim să fim 100% implicaţi acel lucru va ieşi. Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. (zâmbește) Astea sunt trucurile mele, pe care le împărtăşesc cu voi. Sunt foarte simple, trebuie doar să fii disciplinat şi să îţi aminteşti în fiecare zi că trebuie să faci totul până la capăt, şi nu cu jumătăţi de măsură.”, a spus Loredana Groza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net