Loredana Groza, ținută șocantă! Cum a apărut îmbrăcată la cel mai recent eveniment: publicul și-a făcut cruce!

Loredana Groza a atras atenția cu cel mai recent video postat pe Instagram. Cântăreața în vârstă de 53 de ani a apărut îmbrăcată din cap până în picioare în roz, într-o rochiță din voal și cu pene în partea de jos. Cântăreața a devenit rapid senzația internetului. 

Apariție de senzație a Loredanei Groza Foto: Instagram
Apariție de senzație a Loredanei Groza Foto: Instagram

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la concert

Loredana Groza se menține în formă. Cântăreața se reinventează odată cu trecerea timpului și continuă să impresioneze atunci când vine vorba despre stil și atitudine. Mereu îi lasă cu gura căscată pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare datorită felului ei de a fi, dar și a ipostazelor în care-și face apariția.

Controversata artistă a postat pe Instagram un video în care s-a transformat într-o păpușă Barbie. Lori a apărut îmbrăcată toată în roz, într-o rochiță din voal și cu pene în partea de jos. Și-a asortat ținuta cu șoșete roz și o pereche de pantofi cu toc, evident tot roz.

Aceasta a lăsat și un mesaj: „Concert caritabil pentru strângerea de fonduri pentru copii! De peste un deceniu sunt alături de ei. Mulțumesc tuturor celor veniți aseară și care au donat cumpărând bilete! Dragoste", a scris artista pe pagina de Instagram. 

Ce au comentat internauții

Urmăritorii ei nu s-au abținut de la comentarii: „I love my princess", „Ce frumoasă ești. Semeni cu Barbie", ,,Nu mi-ai dat numărul tău și totuși nu mi-a fost greu să te găsesc și să te urmăresc".

Unele comentarii au fost răutăcioase: „Cine este asta?", iar unul dintre urmăritori a răspuns: „Este o frumoasă, o scumpă, o femeie extrem de talentată și specială. Loredana este cea mai bună cântăreață din România!".

Loredana Groza a spus adevărul despre operațiile estetice

După ani de zile în care s-a tot vorbit despre faptul că Loredana Groza ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni, artista a rupt tăcerea și a declarat că nu trebuie să se justifice în fața nimănui. Mai mult de atât, ea a susținut că nu mai are de gând să se lase afectată de comentariile celor răutăcioși.

„Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând, nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului».”

„Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci, pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta", declara Loredana Groza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net