Loredana, în lacrimi la Festivalul de la Mamaia! A îngenuncheat lângă Horia Moculescu! „E un puști rebel!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Loredana Groza (53 de ani) a făcut senzație aseară, la ediția aniversară a Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, Mamaia 60. Lori a închis ultima seară de festival cu un super recital alături de bandul său, Agurida, dar a avut și un moment special pentru această ocazie, alături de celebrul compozitor Horia Moculescu (86 de ani), care a acompaniat-o la pian, cei doi cântând astfel pentru prima dată împreună, iar diva Lori declarându-se fericită că și-a îndeplinit un mare vis!

Loredana Groza, în genunchi în fața lui Horia Moculescu

Lori a fost foarte atentă cu Horia Moculescu, nu doar pe scenă ci și în culise, acolo unde au vorbit mult, au râs, au făcut glume, poze și artista a preferat să stea numai lângă el. Pe scenă, atunci când a anunțat momentul cu Horia Moculescu, Loredana a avut mari emoții și la un moment dat i-au dat lacrimile, apoi, la sfârșitul melodiei, a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu, plină de recunoștință, după care l-a îmbrățișat și i-a mulțumit nespus. Fire sensibilă, Loredana Groza i-a îndemnat pe toți să viseze pentru că dacă își doresc foarte mult un lucru și cred în el, acesta se va îndeplini mai devreme sau mai târziu!

Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu!

Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!”, le-a mărturisit Loredana celor prezenți la Mamaia. La rândul său, Horia Moculescu a completat-o pe îndrăgita artistă.

“Când m-a rugat Loredana să cântăm ceva împreună, m-am gândit că e prea mult Moculescu! Corina-Moculescu, Miki – Moculescu, nu mai vreau! Și atunci am zis că Moculescu mai are un merit. În 1965 am înregistrat o melodie excepțională a unui mare compozitor, Vasile Veselovski, “Și dacă”, eu i-am cântat această piesă și mai sunt doi ani și sunt 60 de ani de când am lansat-o, în general se cunoaște piesa! (…) Foarte talentată fată și, desigur, onestă, pentru că e din Onești!”, a spus și Horia Moculescu despre duet și Loredana Groza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
image
actualitate.net
image
actualitate.net