Horia Moculescu împlinește 86 de ani. Mariana Moculescu, mesaj inedit pentru fostul soț: „Să fie morcovul tânăr”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 18 martie, celebrul Horia Moculescu împlinește venerabila vârstă de 86 de ani. Fosta soție, Mariana Moculescu, nu l-a dat uitării și, în exclusivitate pentru Click!, a povestit totul despre urarea inedită pe care i-a făcut-o acestuia.

Mariana Moculescu, mesaj inedit pentru Horia, de ziua lui / Sursă foto: colaj Click!
Mariana Moculescu, mesaj inedit pentru Horia, de ziua lui / Sursă foto: colaj Click!

Deși separați de atâta amar de vreme, Mariana Moculescu și Horia încă mai păstrează legătura. Au trecut ei prin ce-au trecut, însă cele mai importante zile din viața lor le-au lăsat întotdeauna loc de un „bună ziua” decent. În exclusivitate pentru Click!, Mariana Moculescu a povestit ce mesaj inedit i-a transmis sâmbătă, 18 martie, lui Horia Moculescu.

Celebrul compozitor a împlinit vârsta de 86 de ani, iar Mariana Moculescu a ținut să-l felicite în stilul său propriu: ușor umoristic, dar cu siguranță ancorat în realitate - cam așa a sunat mesajul ei. 

Mariana Moculescu, urare inedită pentru Horia, de ziua lui

Contactată de reporterii Click!, Mariana Moculescu a povestit ce urare i-a transmis fostului soț, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. De asemenea, Mariana ne-a mai mărturisit că a pus pe hold activitatea de pe OnlyFans, dar plănuiește o revenire în forță, super-sexy!

Firește, ne-am bucurat să o găsim bine, sănătoasă, cu simțul umorului și cu multă poftă de viață! 

„La mulți ani celui mai de gașcă fost soț! Asta i-am transmis, asta îi transmit. A transmis și el ceva prin Nidia... Gen că atunci când aveam 20 de ani, meritam acele cadouri dăruite de el, iar eu i-am răspuns: găina bătrână face supa bună! El a replicat: cu o condiție, să fie morcovul tânăr!”, a spus Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!.

De asemenea, focoasa brunetă ne-a oferit și detalii despre viața ei personală, dar și profesională. Pentru că arată foarte bine, Mariana Moculescu nu este privată deloc de atenția altor bărbați, mai ales de când și-a găsit curajul să activeze pe platforma pentru adulți, OnlyFans. 

„Sunt îndrăgostită platonic de un bărbat superb! Mi-am cumpărat multe sutiene frumoase, vreau să pozez pentru OnlyFans. N-am mai făcut asta de 3 săptămâni. Am făcut o pauză”, ne-a mai spus Mariana Moculescu, în exclusivitate. 

Mariana Moculescu, super-sexy pe OnlyFans / Sursă foto: Facebook
Mariana Moculescu, super-sexy pe OnlyFans / Sursă foto: Facebook

Horia Moculescu a avut probleme de sănătate

Prin toamna anului 2022, Horia Moculescu a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor, după ce a acuzat câteva probleme de sănătate. Marele compozitor a fost internat la Ana Aslan pentru a-și revigora puțin organismul, având în vedere că mai fusese, în trecut și toate merseseră de minune pentru acesta. 

„Ce s-a scris peste tot, că sunt bolnav, ei bine, nu sunt bolnav sau nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani! Am venit aici pentru că în primăvară am fost încă o dată internat la Ana Aslan și am ieșit de aici alt om. Excepțional!

Și acum îmi fac toate procedurile cu plăcere și este un loc absolut minunat, în fața mea este o pădure cu niște culori care nu există, atât de frumoase! Mă încarc aici cu energie și o stare pozitivă. Îmi fac toate tratamentele, electromagnetice, laser, sală de respirație, masaj, vitaminizare. E foarte bine!”, ne-a mărturisit Horia Moculescu, la momentul respectiv. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
daria crisan jpg
index (5) webp
Banner Bogdan Bob Rădulescu
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net