Loredana Groza, schimbare de look pentru serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Detalii din culisele cele mai noi producții ale Antenei 1

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Loredana Groza a făcut spectacol, marți seară, la locația de la Izvorani unde se filmează scenele din noul serial, comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, care va avea premiera mâine, vineri, 25 august, de la 20.30, la Antena 1, fiind difuzat în fiecare vineri.

Serialul romance de la Antena 1 este o adaptare după producţia turcească Room 309.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. 

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut de multă vremepe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. 

Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin,  Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu vor putea fi urmăriţi în această toamnă, în fiecare seară de vineri, la Antena 1. 

S-a lăsat cu dans și voie bună

Și pentru că o să fie nebunie cu serialul în sine, la evenimentul de lansare al comediei romantice, care a avut loc marți seară, Loredana Groza, a cântat și a făcut un show de zile mari. Toți colegii ei s-au bucurat de repertoriul lui Lori și au dansat alături de ea. La un moment dat, Emilia Popescu, s-a descălțat ca să poată dansa mai bine, iar Magda Catone a urcat pe scenă, lângă Loredana, și a cântat din suflet alături de ea. Îndrăgita artistă i-a făcut și o dedicație de suflet „Reginei telenovelelor și a serialelor TV”, bunei sale prietene Ruxandra Ion.

Pentru că a revenit în forță, la dragostea ei, actoria, Lori ne-a povestit pentru Click! cât de mult îi place și cât de bine se simte pe set, la „Camera 609”, acolo unde personajul interpretat de Mihai Călin suspină mereu după ea. 

Artista arată impecabil la cei 53 de ani și ne-a mărturisit că își permite orice din punct de vedere alimentar, dar întotdeauna cu măsură.

Lori, revii în forță, la dragostea ta, actoria!

Este plăcerea mea vinovată! Îmi place să joc, dacă aș putea. în fiecare zi mi-aș face timp pentru a studia actoria și pentru a face și alte roluri, pentru că, actoria. cred că este un fel de psihanaliză foarte interesantă pe care poți să o faci cu tine însăți, ca om. Iubesc foarte mult actorii, sunt niște oameni extraordinari de sensibili și plini de experiență cumva, chiar dacă nu experiența personală, aceste personaje te duc în niște situații, în niște lumi pe care tu poate nu ai putea sa le accesezi niciodată. dar ai norocul să trăiești mai multe vieți într-o singură viață, ceea ce e wow.

În film ești Felicia, soție de politician…

Da, Felicia Soare, soție de om de afaceri, care e o femeie foarte puternică, e și ea cumva implicată în mondenitate prin faptul că este artistă, dar își dorește ca fata ei să aibă o situație bună în viață, să își găsească partenerul potrivit și pentru asta nu precupețește niciun efort și orice oportunitate, orice situație o folosește fără scrupule.

Și în „Camera 609” ai tot o fată!

În film am tot o fată, da, care este foarte talentată și foarte drăguță, Grațiela este cea care joacă rolul Dianei și culmea, semănăm, nu e doar pe micul ecran această apropiere chiar și în realitate avem multe în comun. Și are, tot așa, un temperament vulcanic, este extrem de veselă, radem foarte mult la filmări, noi și avem replici foarte faine, suntem, puțin așa, și dramatice, dar și foarte comice.

Ce îți place cel mai mult la filmări, pe platoul de filmare de la "Camera 609"?

Îmi place foarte mult că echipa este extrem de organizată, Ruxandra Ion este cea care dirijează din umbră toată producția și experiența ei își spune cuvântul, pentru că suntem ca într-o clasă, nu se poate întâmpla nimic rău aici. Toți ne susținem unul pe altul, de la echipa de producție, la actori, la figurație, lumea este extrem de calmă, extrem de  relaxată și e o plăcere să vin aici, pentru că pentru mine, a-mi face timp să fac filmările  astea, nu e tocmai ușor. Sunt deplasări, concerte, repetiții, multe chestii de făcut, de terminat, studio, lansări și așa mai departe, dar când vin aici, mă relaxez.

Îmi spunea mai devreme Mihai Călin, care în film este căsătorit cu Emilia Popescu,  că îi mai fug ochii așa, după tine, adică legat de personajul lui din serial!

Da, e puțin, e puțin...în limbă! (râde) hai s-o zicem mai pe șleau, și e foarte funny! Pentru că întotdeauna există această atracție tacită pe care bineînțeles că soția, Violeta, o observă și o taxează  de fiecare dată și asta crează un cumul de situație foarte tare.

Ți-ai schimbat look-ul pentru acest serial?

Da! Am o culoare șatenă de păr, cu highlights, sunt îmbrăcată extrem de sofisticat, ultima modă la Paris, dar totuși am ceva și din Loredana, tot timpul aici este și sexy, nu e doar  opulentă, prin costumele pe care le poartă, dar de asta și atrage încă privirile tuturor! (râde)

Ești impecabilă mereu, arăți foarte bine, ne-ai obișnuit cu ținutele tale extravagante. Este ceva ce nu îți permiți în alimentație?

Pot să îmi permit orice, numai că, ca orice lucru pe care ți-l permiți, dacă ți-l permiți prea mult, nu îți mai permite el după aceea să mai intrii în personaj. 

Cred că trebuie să ai o disciplină în orice în viață, iar sportul nu e suficient dacă nu e dublat de o dietă. Când spun dietă, nu înseamnă o înfometare, nu înseamnă să faci lucruri extreme, să recurgi la tot felul de chestii care să îți dăuneze pe termen lung, din contră,  ar trebui să îți cunoști corpul și să mănânci ceea ce știi că primește corpul tău, să te gândești de fiecare dată când pui ceva în gură că acel aliment este energie pură și acea alună, acea bucată de pâine se transformă în tine. Este magic, nu-i așa?  Și privind din această perspectivă, cred că trebuie să fii mult mai conștient atunci când mănânci și să nu mai mănânci compulsiv, din reflex sau din obicei, să mănânci cu drag, cu dragoste și cu respect pentru ceea ce natura  îți oferă, pentru că trăim cu toții în această lume minunată și trebuie să avem grijă de ea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net