Loredana Groza se întoarce pe micul ecran! Ce rol va juca într-un nou serial TV: „E o nouă provocare”

Ultima actualizare:

Acum aproape 30 de ani se lansa în „A doua cădere a Constantinopolului”. Deşi toată lumea o ştie mai mult ca solistă, Loredana Groza a jucat în multe filme şi seriale. Acum vom avea ocazia să o revedem într-o nouă comedie la Antena 1, ce poartă semnătura Ruxandra Ion, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Îndrăgita artistă revine astfel la una dintre pasiunile ei, actoria, şi o întruchipează pe Felicia Soare, o cântăreaţă nonconformistă.

Loredana Groza este  într-o formă de zile  mari la 52 de ani
Loredana Groza este într-o formă de zile mari la 52 de ani

Una dintre cele mai cunoscute şi iubite artiste din România, Loredana (52 de ani), s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani, câştigând cele mai importante trofee ale momentului - Steaua fără nume şi Festivalul de la Mamaia.

De aproape 40 de ani, artista cucereşte generaţie după generaţie cu vocea ei unică şi cântecele sale. Cu peste 20 de milioane de albume înregistrate şi milioane de discuri vândute, a concertat pe toate continentele, în mii de spectacole.

image

În film şi-a făcut debutul în „A doua cădere a Constantinopolului”, fiind cel mai mare succes de casă în cinemaul românesc. Avea 24 de ani şi a făcut furori alături de Aurelian Temişan. Apoi a jucat în filme internaţionale, precum „Modigliani”, alături de Andy Garcia, dar şi româneşti, „Minte-mă frumos” sau „Moştenirea”, şi în seriale tv de succes, precum „Regina”, „Inimă de ţigan” sau „Aniela”.

În 1994 a făcut furori în „A doua  cădere a Constantinopolului”  alături de Aurelian Temișan
În 1994 a făcut furori în „A doua cădere a Constantinopolului” alături de Aurelian Temișan

„Eu sunt Felicia, un personaj controversat”

În prezent joacă rolul principal în celebrul musical „Mamma Mia”. În proiectul de la Antena 1, Loredana o va interpreta pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie. După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule.

„Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la Inimă de ţigan sau Regina. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul Mamma Mia şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran.

Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!”, a declarat Loredana.

Loredana e Felicia, iar Graţiela Voicu  o va interpreta pe  Diana, fiica ei
Loredana e Felicia, iar Graţiela Voicu o va interpreta pe Diana, fiica ei

Distribuţia serialului este una de excepţie şi va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film şi televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar şi nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului „Lia – Sotia soţului meu”, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
image
actualitate.net
image
actualitate.net