Loredana Groza, apariție HOT la 52 de ani. Și-a „sugrumat” sânii într-un decolteu amețitor

Loredana Groza reușește mereu să își impresioneze fanii cu ținutele ei spectaculoase prin care își arată silueta de individat la cei 52 de ani! Click! vă prezintă cum s-a afișat recent artista.

loredana groza jpg

Loredana este recunoscută pentru stilul său nonconformist prin care stârnește controverse la fiecare apariție publică. Vedeta nu se sfiește să își arate corpul de invidiat pe care îl îmbracă în ținute provocatoare. Superba artista a reușit din nou a își lase urmăritorii cu gura căscată după ce recent a postat câteva cadre cu ea de la un eveniment la care a cântat. Loredana a apărut într-o rochie verde sclipitoare cu pene pe brațe și umeri care i-a lăsat decolteul generos la vedere.

Spectacolul vizual oferit de artistă a fost completat de piesa pe care a lansat-o recent "divă de vis" care a transmite perfect mesajul unei femei puternice, încrezătoare și asumate, exact așa cum demonstrează mereu Lori că este. Bineînțeles nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar aceștia i-au lăudat apariția hot.

Loredana se pregătește în scurt timp pentru evenimente

Artista știe că este o sursă de inspirație pentru cei car o urmăresc și apreciează, iar în cei 35 de ani de carieră a reușit să își dezvolte stilul vestimentar unic. Artista atrage atenția nu doar prin vocea sa specială ci și prin ținutele sale fantastice. Totuși, într-un interviu pentru EGO.ro Loredana a mărturisit că se pregătește pe ultima sută de metri pentru evenimente. 

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă „joc”, să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă „lovească” și să mă acopere”, a povestit Loredana Groza pentru EGO.ro

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg