Diva Lori a făcut senzație la Venezia! Ce outfit a purtat artista în cadrul unui eveniment privat

Ultima actualizare:

La 52 de ani, Loredana Groza  arată ca o adolescentă. Cel puțin așa apare în pozele pe care le-a postat din Veneția, acolo unde celebra artistă a fost invitată să cânte în cadrul unui eveniment privat și a făcut furori, ca de obicei!

Lori a mers în Italia împreună cu fiica ei, Elena, de care este practic nedespărțită. În unele poze nu știi care e mama și care e fiica, arătând amândouă ca două prietene care au plecat împreună într-o excursie. Loredana Groza a schimbat mai multe ținute în Veneția.

La o plimbare prin frumosul oraș, atunci când a explorat cele mai frumoase locuri, Lori a optat pentru o ținută sport. Apoi, pregătindu-se pentru evenimentul la care a cântat, Loredana Groza s-a transformat într-o adevărată divă, îmbrăcând o rochie bordo cu paiete în care a strălucit la propriu. A preferat, în schimbul gondolei, o plimbare cu barca pe Marele Canal venețian, apoi a mers la cântare și a fost primită cu aplauze și multă voie bună. Deși ne-a obișnuit cu poze mult mai provocatoare în diverse ipostaze, Loredana Groza a fost mult mai cuminte în aparițiile din Italia. 

Viața e frumoasă!", a transmis Lori direct din Veneția.

Își trăiește visul

Loredana Groza călătorește des și are parte mereu de experiențe frumoase. 

Luna trecută, artista s-a întâlnit cu Iulia Vântur la Londra și ambele vedete au fost bucuroase de revedere, realizând câteva fotografii memorabile. Lori este mereu pe val și încă face senzație cu melodia: “Bună seara, iubite!”, atât de plăcută de oameni. Vedeta urmează să apară într-o super producție cinematografică, intitulată „21 de rubini”, acolo unde joacă rolul unei cântărețe și apare alături de legendarul Mickey Rourke (70 ani), dar și de  Anthony Delon (58 de ani), fiul celebrului Alain Delon. Artista are agenda încărcată de evenimente și se bucură din plin de ceea ce îi oferă viața.

"Mai mult se gâdila decât se săruta"

Aurelian Temișan și Loredana Groza au avut o scenă incendiară în filmul „A două cădere a Constantinopolului” (1994), dar și în celebrul musical „Mamma Mia”, în urmă cu doar 2 ani. Invitat al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Temi a spulberat la un moment dat misterul și a spus totul despre săruturile fierbinți pe care le-a avut cu Loredana.

Eram timizi, Loredana mai mult se gâdila decât se săruta. A fost mai fierbinte primul pentru că era foarte cald afară, dar cel din Mama Mia a fost așezat, dar eu nu am sărutat-o pe Loredana pe scenă, îmi pare rău, eu am sărutat personajul și cred eu că a fost credibil", i-a mărturisit Aurelian Temișan lui Denisei Rifai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net