Loredana Groza, pe urma divelor din afară! S-a pozat sexy lângă brad și a încins imaginația bărbaților: „Bătrână, dar bună”

Se numără printre cele mai de succes artiste de la noi și face ravagii cu orice apariție, fie la evenimente, fie în social media. După ce a împodobit bradul, Loredana Groza i-a impresionat pe toți cu imaginea ei de divă super sexy, iar urmăritorii săi au reacționat rapid. 

Loredana Groza, cea mai sexy „crăciuniță”

De Crăciun, Loredana Groza nu doar că le-a urat toate cele bune urmăritorilor săi, dar a făcut-o într-un mod extrem de sexy. S-a îmbrăcat într-o rochie roșie și lucioasă, împreună cu un cardigan roșu, cu decolteu adânc și scurt, scurt de tot, astfel încât picioarele tonifiate să fie la vedere. 

Internauții au reacționat imediat, căci o astfel de apariție nu putea fi trecută cu vederea. I-au urat și ei toate cele bune, dar nu au putut să nu facă fel și fel de comentarii la adresa ținutei pe care a purtat-o artista, în ziua de Crăciun. 

„Bună ziua! Aveți încălzirea în pardoseală? / Așa se așteaptă nașterea Domnului! Cât mai sexy👏👏👏 / Frumoasa esti, femeie! Esti cea mai buna varianta a ta si pastreaza-o asa, mult timp! /  Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare. CRACIUN FERICIT! / Fie-vă sărbătorile tihnite, cu cerurile deschise, cu îngerii aproape, cu pace, cu dragoste și bucurie sfântă! Sărbători Luminate tuturor! Crăciun fericit! 🙏🤗Pupici, om frumos 🥰 / Dar ce bulan frumos aveți...bătrână, dar bună de tot / Te vreau lângă mine 😉 / Uauuu, ce crăciuniță!😍👏❤️” au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana Groza, în dreptul postării.

Cum s-a transformat Lori din Onești într-o divă de talie internațională

De la Lori din Onești, Loredana Groza s-a transformat, de-a lungul anilor, într-o adevărată divă de talie internațională. A bifat și câteva intervenții estetice, deși niciodată nu le-a confirmat în spațiul public. 

Parcă s-a schimbat și nasul, dar și buzele, și părul și tenul și toate, dar credem că nu datorită sportului și a dietelor, așa cum susține ea, ci în urma vizitelor în cabinetul esteticianului.

Acum ceva timp, un specialist a analizat-o pe Loredana Groza din cap și până în picioare. A sesizat faptul că și-a făcut o rinoplastie, o augmentare a buzelor cu acid hialuronic, umplere de riduri cu botox, fațete dentare și se zvonise că ar avea chiar și silicoane. 

Citește și - Loredana Groza, copia fidelă a Loredanei Chivu. Apariția care a stârnit valuri de controverse

La cei 52 de ani ai săi, nu e de mirare că le dă clasă puștoaicelor de liceu, dar trebuie să recunoaștem că și medicina estetică și-a făcut treaba ca la carte.

„Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

 Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta”, spunea, la un moment dat, Loredana Groza.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net