Emilia Popescu l-ar fi vrut partener pe Bănică, dar s-a ales cu Mihai Călin! Ce rol va interpreta în noul serial marca Antena 1

#Exclusiv Click!

După ani de zile în care a jucat în ”Popestii” și ”Agenția matrimonială” la Antena 1, Emilia Popescu revine într-un nou serial creeat de Ruxandra Ion. În comedia romantică românească ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609” actrița va juca rolul Violetei, mama lui Victor (Matei Negrescu – protagonist) şi soţia lui Sergiu (Mihai Călin).

Emilia Popescu si Matei Negrescu, mama si fiu in noul serial
Emilia Popescu si Matei Negrescu, mama si fiu in noul serial

Ne-am întâlnit cu Emilia Popescu (57 de ani) la premiile Gopo, unde era cu fiica ei și am vrut să aflăm de ce Maria Ștefănescu nu s-a făcut actrița. ”Pentru că e deșteaptă. Ea este designerul meu și nu numai al meu, pentru că nu lucrează doar cu mine. Lumea nu este obișnuită așa cu mine elegantă, așa cum am venit la premii. Unde să mergi îmbrăcată de gală? Vii la muncă, unde să mergi așa....

Emilia Popescu revine la Antena 1
Emilia Popescu revine la Antena 1

Am fost nominalizată pentru ”Marocco”. La teatru pregătim ”Opera de 3 parale”, s-a refăcut un spctacol mai vechi al lui Mimi Brănescu, ”Genul acuzativ”, pe care îl vom juca pe 26 mai și mai avem o premieră în toamna. Și în televiziunile am început filmările pentru ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Mi- ar plăcea să mai joc cu bărbații din familia Bănică, concluzia este să jucăm minunat împreună, cu toții.

Emilia Popescu si Mihai Calin, colegi la Antena 1
Emilia Popescu si Mihai Calin, colegi la Antena 1

Mi-a plăcut cu Ștefan când am filmat de Crăciun pentru Antena 1. Trebuie să ne dorească împreună, ei, de la televiziuni trebuie să ne vrea”, ne-a spus Emilia Popescu la Premiile Gopo.

Ce rol va avea la Antena 1?

Emilia Popescu revine în această toamnă pe micile ecrane cu un rol savuros în prima comedie romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1. Emilia Popescu va face cuplu cu partenerul său de scenă de la Teatrul Naţional, actorul Mihai Călin, în povestea presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului. Absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti la clasa profesorilor Olga Tudorache şi Florin Zamfirescu, Emilia Popescu a jucat de-a lungul timpului numeroase roluri pe scena teatrului şi a filmului românesc şi a fost decorată cu Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Cavaler, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

Emilia Popescu are un nou look pentru serialul Antenei 1
Emilia Popescu are un nou look pentru serialul Antenei 1

În serialul tip romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, Emilia va juca rolul Violetei, mama lui Victor (Matei Negrescu – protagonist) şi soţia lui Sergiu (Mihai Călin). În urma studiilor de contabilitate, pe când era o tânără fâşneaţă, Violeta a făcut un stagiu de practică la firma arhitectului Iosif Pop şi a rămas însărcinată cu Sergiu.

Deşi căsătoriţi şi cu un copil, Sergiu a avut numeroase relaţii extraconjugale, de unde şi gelozia oarbă a Violetei. Scopul ei este să îşi vadă fiul aşezat la casa lui. „Personajul meu, Violeta, e tipul femeii care vrea să parvină cu orice preț. Prin căsătorie, ajunge în aşa zisa lume bună, a celor cu bani și cu vizibilitate. <Scopul scuză mijloacele> pare a fi deviza ei în viaţă. Deşi cinică, făcând orice pentru a moșteni o avere uriaşă, eu am încercat să o "îndulcesc" un pic, adăugând puțin umor în relația cu soțul ei.

Emilia Popescu si Stefan Banica, colegi si prieteni
Emilia Popescu si Stefan Banica, colegi si prieteni

Am căutat s-o "umanizez", arătând și iubirea care a fost și a mai rămas pentru bărbatul ei, un cuceritor. Mamă posesivă, la un moment dat poate deveni și comică, atunci când nu-i ies planurile. Sunt extrem de bucuroasă să vin în familia Ruxandrei Ion, producătorul deja legendar al serialelor de succes. Şi sper ca împreună cu partenerii mei, colegi de scenă de atâţia ani, să aducem zâmbetul pe buze şi bucuria pe chipul telespectatorilor fideli ai serialelor noastre.”, a declarat Emilia Popescu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net